Emir Bukovica govorio o nastupu Tonyja Cetinskog u Sarajevu: "Ovdje se radi o lovi i 'đe sam ja tu'"

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Robot

Sta bolan ti ***

Miki kiki

Nasli se da prigovaraju oni sto nisu zaradili za kifle. Mada se slazem koji ce k.... Laka i ona njegova sestra na proslavi. Lik je pqpak sa dna kace.

trt

ZOI je projekat Jugoslavije, a ne BiH kako se uporno potencira. U tom kontekstu bilo ko da pjeva iz stare države dobro je došao. Tonija ne gotivim, ali birati između njega i Bukovice haha, onda Toni vodi. I ******m ja sve vas nacionaliste iz 23% jer ovako pokazujete svoje lice. I naravno, da je pozvana da pjeva Adele Laurie Blue Adkins sigurno se ni Bukovica i ostali ne bi javili! Sinoć nešto Tifu spominju, do neki dan su mu ***** spominjali radi tetovaža. Fuj nacisti jedni!

BAD

Haj ba ne rise kompleksaš sviju ti !!!

***

***

Skdj

Cola,i Brega.Oni su pjevali tad pa trebaju i sad. Steta sto su srbi pa ih nece londrc pisolina

Skdj

Ovaj Bukvica je vazda bio nacionalista Umisljen i poredi se sa institucijama u muzici

Mira

Bože šta je ovom narodu . Olimpijadu je organizovala Jugoslavija .

/ Najnovije