Elvira Stojić: Nudim 100.000 KM ko mi da informaciju o ubijenom ocu

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

Draga Ela, želim ti svim bićem da ti se ispuni želja i pronađeš svoga oca. Želim ti puno zdravlja i snage da istraješ. Tvoja priča, bol i tuga su me duboko potresla.

Ljiljan

Teško ženo da ćeš ga naći ,upitanju su krivouste podmukle nakarade koje su majstori u ubijanu nenaoružanih,nemoćnih...I prikrivanju tih zločina!

Samo

Gdje je Blaž Slišković tada bio da apaluje da se spasi ljudski život? Tačnije bar dva života. Može li Slišković sa strane Mostara na kojoj su ubijeni ovi ljudi da apelira da se ubice pronadju? Kćerkama snaga da izdrže ovu agoniju i da pronadju tatu.

Dragan Čovic zna,ali je pun ko brod! Nece reci!

.

Jadna žena... Iskreno saosjećam sa vama... Ali to su škutori. UZPovci. Ništa me ne može od njih začudti..

U prolazu

Ako gospođa nađe ubice Bože Golemca, Ratnog kuhara za Muslimane (onda) i Hrvate, možda bi im oni mogli pomoći pronaći tko je ubica njenog oca(moja duboka sućut gospođo). Božo je znao pričati samo viceve i uvijek jeako ništa znao udijeliti svoj široki osmjeh, bez obzira s kim je dolazio u kontakt. Slučaj je htio da sam ga poznavao. U nedjelju navečer je u svom fići odvezao svojoj vojsci dva teleta (osobno sam vidio), a u ponedjeljak je stigla vijest da je po noći dignut iz kreveta i ubijen, te zakopan u vrtu ispred kuće. Valjda se čula vika "Allahu egber" i nakon toga kratak rafalni pucanj. Sve se dogodilo nedaleko od Velešovog igrališta , u Potocima kod Mostara. Slučaj je htio da sam čovjeka poznavao i nikad neću moći razumjeti zašto je bio ubijen. Ubice su, naravno, "nepoznate". No ima jedan Veliki Sudac koji će im presuditi, što mi je kao čovjeku nekakva utjeha. Štela? Štela je zločinac i o tome nema priče, ali mi geografski nekako ne ide da bi on bio ubica gospođinog muža. Možda su bili isti oni koji su ubili Božu?

/ Najnovije