Elmedin Konaković u Minhenu: Razgovori o procesu pristupanja Evropskoj Uniji

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

100

Za 30 dana potroši 100 prosječnih penzija ali neka ako je korisno.

TrixTrox

Šta uopšte konj ima da izražava neko zadovoljstvo kada ovu državu nikada neće primiti u EU, ne što tamo ne pripadamo nego što nam ne daju, ne da nam Murphy-eva mafijaška organizacija, Escobar i otpadnici iz Američke administracije, njima je samo važno da drže prostor pod etničkim tenzijama da bi mogli vječno da provode nekakve reforme preko onih svojih izvođača radova USAID-a koji su kriminalna organizacija koja postoji sama radi sebe, oni ne predstavljaju američki narod nego svoje vječne projekte koji nikada nisu rezultirali ničim dobrim. Eto reforma pravosuđa pa vidimo šta su uradili, a pravosuđe bi se trebalo pozabaviti tom ***

Mario

***

KoNJakovicu,

znamo da prvo dajes Rvackoj njeno,Srbiji njeno,pa onda o nekakvoj EU,mozda.Ovo njeno pod navode,za bukvaliste.

Ma

Vidi Dine, a Josip Brkic iz HDZ,-a mu dise za vratom. Ne smije mrdnut bez njega.

***

***

***

***

Jadni smo

Kad smo spali da nas predstavlja dino lazov demagog...fuj

Ziko

Ovaj nastavnik po skracenom kursu lupeta gluposti i lijepo se provodi.Boli njega k...za narod.Sto vise gluposti vise se budala nakaci i njima lijepo.

mujo

LAZE GORE NEGO IDOL MU DODIK:):):)

/ Najnovije