Elmedin Konaković: 'SDA i DF usaglasili stavove s Dodikom, nije dogovorena reforma Izbornog zakona'

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

MrziteljPDA

Dino ti se raspravljaš sa koalicionim partnerom i nema potrebe da tu ubacuješ SDA i DF!

***

***

Jovo

Lazov,prevarant i seoska varalica uz osovinu zla.Ni stida ni srama.

Mile

Čovjek postaje sve odvratniji sa svojim uvredljivim stilom pričanja. Do juće je bio dio te kako on naziva SDFA i veoma dobro živio od nje još od 92 godine. Ono što u narodu kažu digne krila i snese mućak.

Tako je Konakovicu

Dobro gonis, samo nastavi.

ananassanana00@proton.me

Bolji je Dodik od tebe 100 puta!

Unistenje Bosne i Bosanstva

Unistavanje Bosne i Bosanstva ide preuzimanjem jezika, nacije i suvereniteta od strane grabezljivih susjeda. Islamomrznja je povod. €Preuzimanje jezika Bosanski jezik su preimenovali u SH-HS od koga nakon raspada YU 1992. nikose srpski i hrvatski jezik u BiH gdje ih nije bilo. €Preuzimanje nacije Od Bosanske (Bosnjacke, Bosnjanske) nacije napravise u Kraljevini SHS nacije Srbe i Hrvate pa i u BiH podjelom stanovnistva po kriscanskoj pripadnosti (pravoslavci ili katolici) €Preuzimanje drzavnog suvereniteta Dejtonskom verzijom “specijalnih i paralelnih veza” na poplovini BiH teritorije dadose drzavni SUVERENITET Srbiji preko srbskih politickih opcija. Smitovim nametanjima na ustav fbih drzavni SUVERENITET na pola teritorije BiH dadose Hrvatskoj €ZAVRSNICA: Zavrsni udarac je uvlacenje BiH u Otvoreni Balkan nakon cijeg raspada BiH vise nebi bila drzava.

veliki centre i direktore kk bosna,

prodat ćeš ti to mnogo jeftinije ma koliko ti dizao njušku u visinu! halo, ovdje američka ambasada; konakoviću, POTPIŠI, NOW!

kadraga ba, ša ima?

Lazov,prevarant i seoska varalica uz osovinu zla.Ni stida ni srama. ka Jovo

oćel kadraga, kako hanifa?

Čovjek postaje sve odvratniji sa svojim uvredljivim stilom pričanja. Do juće je bio dio te kako on naziva SDFA i veoma dobro živio od nje još od 92 godine. Ono što u narodu kažu digne krila i snese mućak. ka Mile

Mario

*** Kontam

Alen

Lijepe riječi su ukras!

LJILJAN

>>Unistavanje Bosne i Bosanstva ide preuzimanjem jezika, nacije i suvereniteta od strane grabezljivih susjeda. Islamomrznja je povod. €Preuzimanje jezika Bosanski jezik su preimenovali u SH-HS od koga nakon raspada YU 1992. nikose srpski i hrvatski jezik u BiH gdje ih nije bilo. €Preuzimanje nacije Od Bosanske (Bosnjacke, Bosnjanske) nacije napravise u Kraljevini SHS nacije Srbe i Hrvate pa i u BiH podjelom stanovnistva po kriscanskoj pripadnosti (pravoslavci ili katolici) €Preuzimanje drzavnog suvereniteta Dejtonskom verzijom “specijalnih i paralelnih veza” na poplovini BiH teritorije dadose drzavni SUVERENITET Srbiji preko srbskih politickih opcija. Smitovim nametanjima na ustav fbih drzavni SUVERENITET na pola teritorije BiH dadose Hrvatskoj €ZAVRSNICA: Zavrsni udarac je uvlacenje BiH u Otvoreni Balkan nakon cijeg raspada BiH vise nebi bila drzava. ka Unistenje Bosne i Bosanstva<<POKAZI MI MAJMUNE GDJE IMA BOSANSKI JEZIK

JOVO

Bolje šutjeti i biti smatran glupim, nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju. Abraham Lincoln

/ Najnovije