Elmedin Konaković: 'Samo lažu, a šta drugo da rade oni koji kradu?'

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Dr Strunjacha

I ja sam bio u ezda... Ima i dvajes godina i još i više... Ja to najbolje znam... Dabogda mi briferica pregorila ako lažem...

Bosanac

Lijepe riječi su ukras

LJILJAN

***

SNNSD

Ovaj 25 sati dnevno visi na Facebooku. Da ne progovori na usta progovorio bi na g.....u.

AsAsova

***

BiH

Glupane, poslusaj ljude iz BH gasa sta govore o tome.

Sdfa lipsus

***

***

***

Elvir

Dino bi htio biti kao Dino Menegin ili Dino Rađa.

Ja

Ovaj ministar vanjskih poslova se samo bavi unutrasnjim stvarima u BiH, ma kakvoj BiH, Sarajevo mu je krajnji domet. Fula zesca od ministra.

BiH

***

Koel

***

Supljaner

Bogami Dino, puno ti sve relativizujes kao da živimo u normalnoj zemlji sa normalnim komsijama. Mani se više SDA i te priče. Kristalno je jasno ako *****tis to djqba ti sva tvoja stručna suplja

Smr

Tako prica ****a o postenju!

Hans

Pa on je rodjen za gestapo.

tonk19

Oni ništa drugo i ne znaju sem da lažu i kradu. Dok su oni ,,SDA,, sklapali sporazume sa Rusijom to je bilo ok, a što god drugi uradi bolje i za dobrobit naroda za SDA je izdaja. U svemu nalaze neke neprijatelje jer imaju takve misli i radnje prema drugima pa misle da su svi kao oni.

/ Najnovije