Elmedin Konaković pozvao lidere Bošnjaka iz Bosne i Hercegovine i regiona na sastanak

/ Komentari (21)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Samke

On pozvao lidere

Haha

Opet u hotelu...samo da ne promjene ime

BiH

***

Sastanak ...

...zatvoren za javnost, pripadnici jednog naroda, na Balkanu, nikako ne salje dobru poruku. Naravno, i drugi to rade, ali kako se onda osjecaju neprisutni?

***

***

Role

***

Zar

***

Haha

***

***

Taj iza ledja ne da nije bosnjak nego bi sve prodao herceg bosni.

Veriga

***

Hadzibeg

Ko plaća ovaj ručak? E moj narode ja da dođeš pameti

Guest

***

Peonatral

***

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Oni su

Lojalni predsjednicima u državama u kojima zive i ciji su državljani.Razlog pozivanja???

Pohvalno

Bošnjaci, bez obzira na političke stranke, uozbiljite se!!!

Guest

kreten javno kaže da nije Bošnjak i opet se trpa nametnuti,postavu se dova ne odbija,pa bit ćete večeras u iftarskoj dovi

Mario

Trc b a l i j a poljem ja za njim da ga koljem.

Brkica

KONAKOVICU ZEKANE BIH NIKAD NECE BITI DRZAVA SAMO MUSLIMANSKOG NARODA STO PRIJE SVATITE BIT CE SVIMA BOLJE ZATO SE NEZANOSITE TOM IDEJOM JER TO JE U STARTU OSUDJENO NA PROPAST

MrziteljPDA

***

Iva

U ime koga medjed poziva ne lidere Bosnjaka nego predsjednike partija i zašto sto radi ? Da se nametne kao vodja? Treba da podnese ostavku budaletina!

/ Najnovije