Elmedin Konaković poslao poruku Bakiru Izetbegoviću i SDA

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Klon

Bakir je u pravu. Kad vidi onu svoju drogirana kcerku kako po kafanama tuče momke kako će reći da mladima nešto dadne u ruke.

nasvasta

SDA ASDA nevole mlade školovane jer ugrožavaju njihove tupane sa falš diplomama iz štamparija koje su osmišljene da bošnjake unište intelektualno ko ih koristi taj je neprijatelj BiH i bošnjaka još uz naj crnji nepotizam ASDA SDA ,ćaća ministar sin predsjednik općinskog vijeća Visoko ,Zenica babo parlamentarac sin ministar Bošnjo zglajzo si skroz .

JA1

Prije svega me interesuje do kojih godina se racuna mladim politicarom. Drugo, nisam ni ja da mladi politicar od 20,30 godina preuzme odlucujuce stvari u svoje ruke. Ako govorimo o politicaru u pedesetim, taj vec ima dovoljno iskustva za sve. Treca stvar, govoriti samo mladi stari je pogresno. Ovdje treba da se govori o postenom politicaru a ne lopov politicaru, to je sustinska razlika.

JA1

Mladi politicari su dobro dosli zbog svoje energije i treba ih biti sve vise ali ne politicaru tipa SDA podmlatka koji u politiku i manipulacije udje vec na fakultetu jer mu je stranka to omogucila. Vec u studentskim danima se naucio manipulaciji i lopovluku. Takav kad dodje vidimo rezultate, svi ih osjetimo. Tako da bio ga mlad ako nije posten ne treba nam

Faris

Dinokio, samo nas ti nemoj molim te braniti.

sto

bak je mlad ali veoma iskusan lopov

stranacki lobista

zbog lose Alijine tatktike, rezultat ostaje konacan: 49% BiH za Srbe : 4 kantona u FBiH za muslimane. pa vi i dalje birajte Zutog i njegovu svitu...

Bosanac 100%

Kako bi bilo lijepo kad bi Dino mogao drzati kasiku vode u ustima bar mjesec dana,do juce bakirova lijeva ruka za pranje guzice a sad strucnjak za sve,mrzi sve sto je radio i skim je radio........zalosno sto ga nema ko lijeciti jer za njegovu bolest nema lijeka.

Bošnjak

Bilo bi korisnije da svak uradi najbolje što može ono zašto je plaćen ili se prihvatio tog posla - onako! Bošnjacima bi bolje bilo da nalaze zajedniičke interese i da se drže Knjige. Ovo mahalanje ne vidi ničemu!

/ Najnovije