Elmedin Konaković ponosan: 'Upravo je usvojen nacrt zakona koji se čekao godinama...'

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ma daj Dino nemoj zay ebavat!

Ni ti u to nevjerujes!?

Idemo Dino u

E taj zakon smo čekali godinama ali da tebe nije bilo ko zna koliko bi još čekali. On nam je od životnog znacaja. Odmah svima po tisuću maraka.

Zakon

Ako je na štetu Bošnjaka i ja ga podržavam.

DIN

Jesi li ti to procitao prije usvajanja?

Ispravan je ovaj Dino.

Podrska!

hahahahahahah

Eto cim si zasjeo odmah nam zemlja ide naprijed,kako za koga dino,za tebe ide jer si se dokopao fotelje i obezbijedio se a normalnim ljudima i postenim stanovnicima nikada gore nije bilo.

Bosanac

***

¨svjetski prvak KK Bosna¨, xi, xi, xi... :)

>>***<

Opa Đurđa

Ma divan neki dečko.

lola

Usvojen na VM? I? Kakva je to garancija? Kakav je to uspjeh? Past ce u Parlamentarnoj skupstini...zna se ko je zakonodavac!

MrziteljPDA

Usvojio si zakon da se Dodik pita u vanjskim poslovima koliko i ti! To nije bilo teško sa Dodikom dogovoriti a drugi su izgleda bili pametniji od tebe

/ Najnovije