Elmedin Konaković: 'Oni imaju pravo na koaliciju, svi drugi su prokletnici i izdajnici'

/ Komentari (24)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Uzas sta se radi radi komadica vlasti

Svi gradjani Bosne i Hercegovine vide kako ste DALI snsd-u i hdz-u sve sto se moglo dati, kako ste vecinski narod doveli u geto, palestinizaciju, a sve zbog fotelja u koje treba smjestiti vase genijalce i njihove zicagu! Potpisali ste brzi debakl, samo sto ce se iz kase koju ste zakuhali morati izvalciti godinama!

MrziteljPDA

Dino možeš ti pričati bajke ali svi vide da si izdajnik ideje ravnopravnih građana! Gdje su ovdje presude evropskog suda u odlukama ovog lojavog nijemca?

JESTE IZDAJNICI .

***

alen

BIJEDO IZDAJNIČKA, SAMO TE PLJUVATI U GRADU TREBA

ja

samo ostro Dino, unistiti izdajnicku SDA kriminalnu bagru treba

Pobrojati

Pobrojati koliko je u vladi FBiH Bošnjaka, koliko Hrvata, koliko Srba i koliko ostalih... Uporediti sa prijašnjim sazivima... Sve isto...

Guest

STRANKA DESTRUKTIVNE AKCIJE Definitivno! G. Kavazović neka jasno pozove razularene jasličare da ne dijele narod. Ovo je otišlo predaleko.

Dafak

Ovaj se Fikret samo prepire sa svojom bivšom partijom preko leđa građana, politička bagro i vi i vaši partneri skupa sa Naci Šmitom i pokvarenim Moorfijem sikter u pmmmmm. Gdje su građani ove zemlje osim da. Agri daju glas, poslušnici a ovih stranih nazovi kolonijalnih upravnika. Nad nama vršite eksperimente. Dole Dejtonski sporazum, treba ga poništiti pa vi kući.

Kerim

Adzija ti si najveci izdajnik

Gazija

Mi gazije smo napravili promjenu na vlasti,svi smo izisli na izbore i trazili da sda lopovska stranka ode zauvjek,dosta je njihovog zla prema dem borcima,radnicima,omladini itd.narod vas nezeli i odlazite

Ne pijem dok Paja vozi

***

BAD

>>Svi gradjani Bosne i Hercegovine vide kako ste DALI snsd-u i hdz-u sve sto se moglo dati, kako ste vecinski narod doveli u geto, palestinizaciju, a sve zbog fotelja u koje treba smjestiti vase genijalce i njihove zicagu! Potpisali ste brzi debakl, samo sto ce se iz kase koju ste zakuhali morati izvalciti godinama! ka Uzas sta se radi radi komadica vlasti<< POGANI SDA-OVSKA...STAĆEMO VAM U KRAJ PA MAKAR SARAJEVO GORILO!!!

BAD

***

@@

BIJEDO IZDAJNIČKA, SAMO TE PLJUVATI U GRADU TREBA ka alen Ti prvi počni! Odmah će ostali krenuti

BAD

BAKIR JE VELEIZDAJNIK DRŽAVE...KAKVA IRONIJA DA JE TA POGAN ALIJIN SIN!!!

Ma naravno haj ti tako ..

pozovi svoje zaštitare da proganjaju narod zbog komentara a ti kako si uzjahao ali doslovno uzjahao medij tvoja se svaka riječ prenosi

4

Abdicevci

TM770803

pozlilo im

user1670772795

***

Sreca

Da bosnjaci imaju samo tri budale,konakovica,niksica i radoncica pa se ulizuju uzp-u. Proci ce vas mandat i nastupa dozivotna robija

Makelele

Ti si i prokletnik i izdajnik isto tako komplet ti familija smeće jedno

Hercegovac u Bosni

Kad sda za nekog kaze da je izdajnik, to nije apsurd ,to je groteska. Svi ti koje nazivaju izdajnicima su nekad bili dio te stranke, velika vecina. A odnos prema neistomisljenicima, eh to je vec na nivou ,mozda Sudana ili Afganistana. Covjek koji je zlatni ljiljan, ispadne za njih gori od Karadzica.Eh a samo sta su uradili od vjerske zajednice.Pa ni savez komunista nije postavljao ovako direktno i hladno svoje clanove ,nije postavljao nikako svoje clanove na funkcije u Islamsku zajednicu a ovi su je oteli od onih kojim pripada.

***

***

Nipadijadrekadija

I njih i vas a pogotovo vas nanijemo na nekvu stvav. Nek ste vi svi sluge Marfija, i ovih mufljuza, kad se probudite u fašističkoj državi kao negrađani drugog reda biće kasno ali tada nas ne zovite, plvm.

/ Najnovije