Elmedin Konaković objavio 4 slike i poručio Dodiku: Još nekoliko sedmica i sve će biti jasno!

/ Komentari (23)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Trojki gori pod nogama, sdfa im puse za vratom,

EU ih pritisce ucestalim dolascima emisara a u dvoristu im gori od medjusobnog trenja. Najlakse je kriviti Dodika ili Covica za sopstvenu nesposobnost uredjenja u Parlamentu FBiH, Predsjednistvu BiH a rokovi se priblizavaju. Usput, lokalni izbori su blizu.

Haha

Šta sad ovaj priča i u čije ime? Ima tu O’Brien ako Hrvate i Srbe nešto interesira.

GwG

Šta sad ovaj priča i u čije ime? Ima tu O’Brien ako Hrvate i Srbe nešto interesira. ka Haha Jaraniko šta misliš da se ti prestaneš drogirati. Nije to za tebe

Xyz

Sikter

333

E da konacno u ovoj drzavi vidim i dobro osmisljenu igranku i Trojku lokalno koja je prati. Trebalo je pet minuta da se ucjenjivacki kapacitet Covica i Dodika svede na nulu, jos manje da se otjera SDA sa svojim privjescima. Da nismo 30 i kusur godina imali drzavu krcatu profiterima i izdajnicima, da je usvojen Aprilski paket (da se ne vracam dalje u proslost i ne pominjem izdaju u Dejtonu, ili izdaju tokom rata ili uoci rata), ne bi nikada doslo do ove posljednje agonije koja traje vec skoro 20 godina, tokom kojih su bosanski karteli u toploj saradnji monopolizovali drzavu. Hvala svevisnjem na Sky aplikaciji i debilizmu onih koji su je koristili. Hvala Rusiji sto je ubrzala sve ove procese. Hvala gradjanima koji su izasli na posljednje izbore - prvenstveno njima. Ode troglava azdaja u zaborav i razni mali fasisti i kriminalci nakaceni na nju. Jako kasno, ali bolje ikad nego nikad.

MrziteljPDA

Sve je nama jasno što se tebe Dino! Ti si nastavnik fizičkog kojeg Čović drži na daljinskom upravljaču i plus izdajnik

ameri nedaju da murija HAPSI

ovog razmetljivog debila, zloglasnog člana najcrnje međunarodne narko-kartel mafije. dino-šibicar treba amerima za njihove mračne ciljeve u fosni. nepismeni marginalac: kartel-dino-kriminalac – Ko je političar iz FBiH koji je odlazio kod šefa kartela „Tito i Dino“ Edina Gačanina u Dubai i kome je taj kartel plaćao avionske karte i smještaj u Dubaiju? – Kako Milorad Dodik raspolaže tim informacijama, umjesto da se na osnovu tih dokaza pokrene postupak protiv političara o kojem govori? – Da li se tim dokazima ucjenjuje taj političar? Ranije su mediji izvještavali da je predsjednik Naroda i pravde i aktuelni ministar vanjskih poslova BiH Elmedin Konaković povezan sa narko-kartelom „Tito i Dino“. S druge strane, upravo je Konaković redovni posjetilac Dubaija, što je evidentno i na osnovu fotografija koje objavljuje na društvenim mrežama.

nasvasta

Država je svetinja a ne EU.Istinskom patrioti je jasno,a trojka je umalo ne izdade srećom amerikanac vam udari jednu vaspitnu .Ako vam narod udari vaspitnu tu nema oporavka.

Leo

Ono kad ti nastavnik fizičkog priča o ekonomiji i BDP-u Bugarske i Rumunije koje su ulaskom u EU izgubile desetine miliona radno sposobnog stanovništva, postale odlagalište nuklearnog otpada iz EU, a nikad nisu postali punopravna članica EU !

Greske dejtona generisu krizu!

Dejton je baziran na etnopodjelama drustva i teritorije BiH. Udovoljavanje velikodrzavama agresorima. Politicki “narodi konstituenti” su zapravo NACIJE bivse JUGOSLAVIJE, prevedeni u velikodrzavne izvrsioce projekata Srbije i Hrvatske. Tu je kljucna greska Dejtona.

Greske Dejtona generisu krizu!

Politicka borba za vlast je zasnovana na podjelama, mrznji, neprijateljima, strahu, neizvjesnosti, blokadama, antagonizmu, nedovrsenim ratnim ciljevima.. Mjesto da gradi drustvo i unapredjuje zivote gradjana Dejtonski kod ih unistava, siromasi, iseljava, ugnjetava, ponistava ljudska prava i slobode. Neefikasan sistem je razvio korupciju i nepotizam. Stalno na ivici rata.

Greske Dejtona generisu krizu!

Kada bi svi gradjani imali pravo birati sve clanove predsjednistva na jednoj izbornoj jedinici, rusitelji drzave nebi imali sanse, jer je vise patriota od secesionista. Secesionisticke politike bi ostale brz mogucnosti. Kao u FBiH.

Greske Dejtona generisu krizu!

Dejton je preskup jer 2,5 miliona gradjana finansira 14 ustavnih vlada sa ministarstvima i dodatno vlasti lokalnih zajednica. Dejtonom nije zavrsen rat Srbije i Hrvatske na unistenju i podjeli BiH. Nastavlja se na drugi proxy nacin. Izvrsioci su “nacionalne stranke” sa imenom Hrvatske i Srbije, ma sta to znacilo.

Greske Dejtona generisu krizu!

Dejton je omogucio da Srbija i Hrvatska specijalnim i paralelnim vezama odgajaju i obrazuju mlade generacije BiH po svojim nastavnim planovima. Kradu ljudske, kilturne i prirodne resurse. Drzava BiH nema ministarstva obrazovanja i odgoja, sporta, kulture, zdravstva, poljoprivrede,…

evropejac

e moj "europejac", kad bi ti žena ti, familija, birači ti... skontali da je kultura važnija od ekonomije i politike...

Iva

Medvjede glupi Ni Dodika ni tebe ne interesira BIH ZBOG SMEĆA KAO VI GRADJANI ŽIVE BIJEDNO

Jxjxj

Đekna je zakon ,nenadmašena serija .Ovaj lik prestavlja čuvenog Joksima,fu**** koja se uzdigla na visok položaj i često izgovara eeeee da me moji vide.Toplo svima preporučujem'Đekna još nije umrla a kad će ne znamo.'

Sale jesi li svjestan,koliko si glup?

Sve je nama jasno što se tebe Dino! Ti si nastavnik fizičkog kojeg Čović drži na daljinskom upravljaču i plus izdajnik ka MrziteljPDA

Tito i Dino

Znamo mi svo ko je i sta je Dodik nego ti nama objasni kako nisi na r o biji zbog saradnje sa kartelom?

đez ba NARKO-MAFIJAŠ?

APSI OVOG TVORA , UBLEHAŠA I SKOTA, OMA! kad vidiš ko je elita u mislimana, zlo ti dođe: bradata, sunet taki_šef policije i benzinskih stanica, birtijaški nasilnik bezvezukan vojske ministar, propali, košarkaški antitalenat i sitni šibicar koji se uštelio u narko milje,... auuuuuuu, molim, šta ba, snjima pravit državu?! ma, hajte molim vas, pa to je čisto silovanje logike od strane amnerike... naletosum i james-dina mi obrijana.

***

***

I tebe fra cMario

EU ih pritisce ucestalim dolascima emisara a u dvoristu im gori od medjusobnog trenja. Najlakse je kriviti Dodika ili Covica za sopstvenu nesposobnost uredjenja u Parlamentu FBiH, Predsjednistvu BiH a rokovi se priblizavaju. Usput, lokalni izbori su blizu. ka Trojki gori pod nogama, sdfa im puse za vratom,

Ko o cemu dinokio o istini

Konakovicu ti nekome pricas o starim facama, a nije li upravo tvoja faca sa tvojim politickim mentorima iz sda unistila kk bosna? Dodik je od nepostojece kk igokea napravio najjaci klub u bih, a ti si uspio unistiti evropskog prvaka kk bosna. To je osnovna razlika izmedju tebe i njega, on pravi a ti razvaljujes. I sto ti ne dignes minimalac u fbih na 900km, kao sto je dodik digao u rs? I ti nekome pricas o boljem zivotu, smijesno.

/ Najnovije