Elmedin Konaković o Miloradu Dodiku: Izolovan je, sankcionisan i vrlo nervozan. Propušta prilike

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Xyz

E kuku udario brat na brata ...SIKTER

Nihad

Dino nisu ovo opsti izbori ovo su lokalni lutas bebo

Fuuj

Ovaj cim zine, slaze. Sve te gledao okicama i bez stida i srama te laze...laze i lazeeee.

Makelele

A žibje dalobu izdajnička

Robot

I tebi je tac

Mržnja i bijeda vladaju

Mrak je i u našim mjestima iz kojih ljudi odlaze, sve je manje djece, kuće i škole zjape prazne. Samo političari zarađuju sve više, lopovi među njima nisu pohapšeni, siromašniji smo nego ikad a vi se junačite jurnjavama u limuzinama i punim stomačinama. Kakva propast društva, kulture i zemlje.

Gdje žive političari?

Dodik vam je svima dobro došao kao izgovor za propast ove zemlje i amnestiranje kriminala u politici koji je malo manji nego ovaj u RSu. Činjenica je da je RS dio BiH i propadanje entiteta je propadanje čitave zemlje. Samo budale i domaći fašisti se tome raduju. Da je u Federaciji život dobar, da institucije funkcioniraju i da nismo siromašni kao niko u Europi, pa tada bi Dodik izgubio potporu, glasači bi ga sahranili. Ali dokle god je katastrofa u Federaciji gdje nije Dodik na vlasti, on prolazi tamo gdje jeste, razlike nema pa čemu dići glas?

Jdjjxj

Dobro je tebi Mile šukno,a to što ti pričaš sve znamo klepane jedan.Još bih trebao i za njegov kolaps sebi pripisat zasluge.Lažove jedan dobro ti je rekao javi se starom jaranu za poene.

Jadno

Uvijek je lakše o Dodiku, nego o svojim promašajima. Postaje papagaj od ponavljanja. Bilo bi lijepo da govori o nama, građanima BiH. Ali on i njemu slični nemaju pojma o našim životima jer ih to ne opterećuje nimalo. Ne znam ni jednog političara niti instituciju čiji rad i rezultate mogu pohvaliti. Nula.

Atio

A ti si mi brh, 20 hodina u vrhu vlasti sda, onda bapravis stranku, ko znamsa kojim parama i kazes kako ces ispraviti sve su ono/ti radili/o, zadnjih 20 godina, pa onda jos okupis sve one koji 30 godina nista ne rade vez politike iz sda, ma fuj. Bas s mora biti zaostao da se tebi da glas. Rlokventni ublehas, naravno porijeklin odnekud, ali ste svi u Sarajevu i unistili ste ovaj grad.

Bolu jaja

Mileta Svakako je ko Jeremija Sta sad dodje ovaj onaj isti *****ti si u kanalu Jaro To sto pricas nema veze Gledajte vi da ne prometu Vas mileta boli kurko Mi smo od vas ocikivali U federaciji neki boljitak U smislu Većeg standarda Stanovništva Ali ovo je kanal Nista to Mile Ne Mile To je mantra Bez veze

Koja bijeda if čovjeka

Jos ima smjelosti izaci da klepece. Sikter.

/ Najnovije