Elmedin Konaković o Izbornom zakonu, državnoj imovini...: Na to nećemo, naravno, pristati!

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Promjene

Pozabavite se vi sa osobama koje su podrzavale i sad podrzavaju organizacije koje su na crnoj listi u ime naroda a nemaju odobrenje naroda. Osoba je svima poznata kao i njegove prikolice koje koriste svaki trenutak da se jos vis eobogate svojim pesinavim ponasanjem i odnosom prema gradjanima. Vrijeme je da se pokrene postupak protiv osoba koje su izdale drzavu a bile su na funkciji u ime stranke, drzavu dovele do ovog nivoa i cijelo vrijeme nastoje da naprave razdor imzedju gradjana islamske vjeroispovjeti u Bosni i Hercegovini. Takodje prekontrolisati sve osobe koje su dosle iz Srbije i Crne Gore , a koje sa zive u Bosni , ako imaju policijski dosije , da budu deportovane u zemlju porijekla. Olos nama nije potreban ni sada ni u buducnosti.

Pristajes na sve

***

Lijepe riječi su ukras

Lijepe riječi su ukras

Bi-sera

Samo da zadrzis fotelju,inace slijedi ti kanalizacija. Drzava i Bosnjaci nisu bitni nek je tebi lijepo kolut naprijed dva nazad ka Pristajes na sve Bar se čovjek distancirao od krindžosa

Ja

Ja mu zamjeram samo sto nije nikoga u iranu posjetio a ni hurme ne zna donijet

041

Tuzno je da ne prihvata cinjenicu da tzv drzava BiH nema imovine. Sve lijepo pise u dejtonskom sporazumu. Sad ce provi opet 4+ godine natezuci se oko toga. Raspad ove trulezi zvane BiH je jedino rijesenje. Trebate prihvatiti cinjenicu da se narodi mrze. A sad nazad u Zivkovicev mladomuslimanski rezervat tj 23% bIH.

Sa

Ovim Jovanom sto se prodo za saku vlasti smo propali totalno.

MrziteljPDA

Hoćeš! Tačnije već si pristao u Neumu

/ Najnovije