Elmedin Konaković o Dodikovom mitingu: Neka ih je vidio cijeli svijet, baš onakve kakve jesu

/ Komentari (22)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Dok

Dok je takvih kao konakovic bit ce i sukoba i nemira. A njegovi dzepivi sve puniji.

BAD

BRAVO DINO SULTANE !!!

Role

Stvarno kada razmisliš živimo kalendarski u 2024. godini a u RS-u kao da je 1670 godina, Konaković je u pravu 100% i sa onakvima kao na mitingu neće biti moguće uspostaviti normalnu komunikaciju i to će se uskoro morati rješavati na bilo koji način.

Politicar starog kova

Gledao je svijet 3 godine zvjerstva i govorio neka nemojte. Stavio embargo na oruzje da se branimo. Gleda ti svijet vise od pola godine genocid u Gazi pa odobrava akcije zvijeri uz podrsku naoruzanja. Ginu masovno zene i djeca, ravnaju sve zivo. Gleda svijet orgijanje komsija i susjeda po BiH vec 20god i nikom nista. Boli me ona stvar sa svijetom i sta svijet misli i sta vidi. Nikakav garant nisu nit kakve koristi od njih. Nego Dino, lave moj dobri sta ces ti konkretno uciniti po tom pitanju a ne upirati prstom i radovati se slijepim pogledima svijeta na nas i nasu situaciju. Hajde za pocetak podnosi prijave tuzilastvima, zatrpaj ih optuznicama, pa vrsi pritisak medijski na tuzilastvo, pisi protesne note Srbiji i trazi raskid koalicije insistirajaci na jacim sankcijama. Trazi konkretne reakcije svijeta da uvedu Sankcije Srbiji za podrivanje drzave i krsenje Daytona, trazi arbitraze, trazi sprovedbe zakona, trazi intervenciju EUFORa, trazi od Scmidta bonske ovlasti za zabrane rada. A onda zaprijeti i oruzjem ako imas daaaamu. E tako se vodi politika. A ne evo svijet vidi....boli me k... sta svijet vidi, libo njih

ONAJ

Ko misli da se Srbija naoružava tek tako, godinama, nije u glavu zdrav! Ovi ovdje miševi i degenerici nemaju, ali je Srbija uvije tu za njih i to je fakta koju je nemoguće osporiti. Koga bi t Srbija mogla napasti tim oružjem? Kosovo ne smije od Amerikanaca, onda im, normalno, preostajemo samo mi. A oni nekog moraju. Svaki pametan Bosanac treba početi da razmišlja kako nabaviti oružje, ako ga nema već, i kako i šta u slučaju rata. Ovaj degen je nesposoban za organizaciju nečega takvoga, SDA majmunčine su još gori, ali polako se treba početi organizovati. Opet će oni napsati, zajedno s pljačkašima i tatarima s druge strane Drine. Ovi zapadni će jedva dočekati, takođe, kao i 1993. Treba se spremati.

Laxative

Reče narkomafijaš i ode u OHR sa Lajčakom da spašava Dodika,

Kerim

****l li ti Daliju ti libiras za dodika po ohr ti mu letis pod noge jer se bojis sto dodik ima tvoja sastajanja sa biznismenima iz dubaia mars ****o jedno

Hxjxj

Reče konj. odgalopira do gazde Dodika i ovaj ga uzjaha.

Wed

GENOCIDIJASI

Nadimak...

Znas sta gavrilo...j...se meni za svijet! Mene zanima jesi li ti vidio svoje koalicione partnere njihove izjave i njihovo razmisljanje?? Je to onaj DoDICK o kojem pricas u superlativu?? Je li to onaj sa kojim si jucer sastancio samo pola sata nakon sto je negirao genocid i rekao da nema zivota sa Muslimanima???

Tabasco

A sada ti i Nikşić, požurite spašavati laktaškog švercera. Izetbegovići, Lagumdžije i kleptomani su nas uništili, vi nas zakopajte.

IVA

MEDJEDE GLUPI BAKIR JE SU.AK ALI JE COVICA I DODIKA DRŽAO NA LANCU KAO KEROVE A VI HADUM TROJKA STE IH PUSTILI DA RADE STO HOĆE PRIJE VAS POLITICKO SMEĆE IZ HDZ I SNSD MOGLO JE U SA DOĆI NA CEVEPE A NE DA SE.E POS SA TI SI PRIMJER DA POLUPISMEN ,PRIGLUP, POKVAREN ČOVJEK MOŽE USPJETI U POLITICI

Super

Stvarno kada razmisliš živimo kalendarski u 2024. godini a u RS-u kao da je 1670 godina, Konaković je u pravu 100% i sa onakvima kao na mitingu neće biti moguće uspostaviti normalnu komunikaciju i to će se uskoro morati rješavati na bilo koji način. ka Role Ako se vratimo u 1670 godinu tad vas nebi ni bilo jer ste tek poslije presli ma islam i napustili svoju pravoslavnu vjeru, a to znaci nebi ni bilo problema u bih, bila bi kao sto je i prije bila srpska drzava.

ono kad

>>MEDJEDE GLUPI BAKIR JE SU.AK ALI JE COVICA I DODIKA DRŽAO NA LANCU KAO KEROVE A VI HADUM TROJKA STE IH PUSTILI DA RADE STO HOĆE PRIJE VAS POLITICKO SMEĆE IZ HDZ I SNSD MOGLO JE U SA DOĆI NA CEVEPE A NE DA SE.E POS SA TI SI PRIMJER DA POLUPISMEN ,PRIGLUP, POKVAREN ČOVJEK MOŽE USPJETI U POLITICI ka IVA<< Ono kad iva kaze nekom da je glup.

Svijet jeste vidio

Ali trojka nije

Matrixus

Komentari nisu otišli u željenom pravcu tako da i članak naglo kliznu dole...

Stvarno

GENOCIDIJASI ka Wed To su muslimani.

Tatar

Konakovicu sigurno svijet zna kakvi su oni jer ih je svijet takve i instalirao ali znate li da ni vi niste puno bolji čim ste dozvolili da se ovako razguljuje država i da nacionalisti odlučuju o sudbini običnog naroda. Šta je cilj vasek stalnog *****tanja. Znate li koja je konačna cijena vašeg nehata i aljkavosti.Vi samo pričate isprazne priče i ništa bolji niste od prethodne vlasti.

Šuti smrdikov plaćenik

Dok je takvih kao konakovic bit ce i sukoba i nemira. A njegovi dzepivi sve puniji. ka Dok

ćomi

Da nebi tebe gledali *****o

Br1

***

Big

Vasar vampira!

/ Najnovije