Elmedin Konaković o današnjem sastanku: 'Ovo su razgovori s političkim vukovima'

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ne!Dodik vas naziva Muslimanima umjesto Bosnjacima

..............

Samke

Nazalost ti si politicka ubleha

Prdoje

Stani malo mini staru! Hoćeš li to reći da su politički vukovi Dodik i Čović?! Notorni kriminalci?! Jedan "vuk" na američkoj tkzv. crnoj listi, a drugi "vuk" ti je sa obje noge zakoračio na tu listu!!! I oni su tebi predmet divljenja?! Ma nemoj nas zaj*bavati života ti. Ali ako to ozbiljno misliš... Samo ću reći sram te bilo. PS može i Vujaklija poslužiti da skontaš značenje riječi sram.

Toto i Dino

Unistio si jednu Bosnu sada ces i ovu,vazno je pare za k artel prati,zato su te i postavili.

MrziteljPDA

Vuče,vuče bubo lenja šta će na tvoju izdaju Bošnjaka reći pokoljenja!

Iva

Medvjede glupi i neobrazovani Sa kriminalcima postaješ saucesnik rušenja BIH I TI POSTAJEŠ RUSKI IGEC IZDAJICO.

***

– Ko je političar iz FBiH koji je odlazio kod šefa kartela „Tito i Dino“ Edina Gačanina u Dubai i kome je taj kartel plaćao avionske karte i smještaj u Dubaiju? – Kako Milorad Dodik raspolaže tim informacijama, umjesto da se na osnovu tih dokaza pokrene postupak protiv političara o kojem govori? – Da li se tim dokazima ucjenjuje taj političar? Ranije su mediji izvještavali da je predsjednik Naroda i pravde i aktuelni ministar vanjskih poslova BiH Elmedin Konaković povezan sa narko-kartelom „Tito i Dino“. S druge strane, upravo je Konaković redovni posjetilac Dubaija, što je evidentno i na osnovu fotografija koje objavljuje na društvenim mrežama. Konaković je bio direktor KK Bosna, koja je propala. Poslije toga je drzao kafic u Zetri, koji je propao i ostavio 40.000 KM duga. Poslije toga je bio premijer KS, a nije realizovao nijedan projekat, osim katastrofalnog projekta 6sjeda i 4sjeda na Bjelasnici, koji su 3. klasa. Uz to, zavrsio je DIF na SDA-aovski nacin, polizivsi 9 ispita za 12 dana.

Obicna hijena

Zinulo du pe na evropske pare,nije bitna Bih i Bosnjaci.

A sta si ti??

Kurban ??? Cim si im sve dao ocigledno da si kurban za zrtvovanje od strane tudjih obavjestajnih sluzbi...

Guest

A ti Elmedine ostao isto tele....

Porfiricus Geneticus

Politički miš mekinjaš, željan vlasti a ovamo glavni narkomafijaš, dojučerašnja uzna muha iz prethodne mi stranke.

/ Najnovije