Elmedin Konaković: 'Neko će izgubiti obraz i čast, neko laže'

/ Komentari (17)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

ananassanana00@proton.me

Ti nemaš stranke više. Svi su te skontali! Došao si na prevaru. To ti je maksimum

Ukinute SDFA na svim nivoima

i mirna BiH

Borac.

Samo vi nastavite s poslom Sda psi ce lajati i pokusat smutnju unijeti,jer su naucili na haram zivot.radite i mjenjajte njihove bolesne zakon i bolesni sistem

Bole

Ovo je jezivo,koja maloumnost,koga on zavitlava.Pa ko da smo mi difovci da moramo ovakve gluposti slusati.Strasno,sta nam porucuje.Treba bjezati dok idiotima mandat prodje.

Dino,dino

Zar neznas da od tebe nema veceg lazova,lazes ko radoncic

Bosanac

***

Ja

Vazda mu se nekakvi ljudi javljaju, pruzaju podrsku. Pa ti se samo vracas unazad. De se ufati posla, ako imas sta, proljedi tuzilastvu, to ti je duznost. A ti se ufati posla, nema ti sad sda, sad si ti umjesto njih dio rezima. Snsd i hdz su tu.

LJILJAN

NEVOLIM NI JA KONAKOVICA ALI BOLJI I POSTENIJI JE OD BAKIRA I KOMSICA

Ti si već prokockao

I čast i vjeru .Ko kaže da agresori moraju jednaciti se sa nama agresor genocidna nebo trebao imati nikakva prava

Bosanac

***

nasvasta

Ako budete iskorijeniti nepotizam i uhljebljavanje magaraca lažova tupana sa papirima iz štamparija Travnik Kiseljak Vitez ŠirokiB Brčko RS koje su osmišljene da intelektualno moralno unište Bošnjake onda korumpirana SDA neće nikad u vlast .

R BiH

Lopovce iz Rogatice kupilo diplomu DIF-a Malo blebeto kod Alije pa malo kod Alijinog Bakira i onda posto Ministar……. Sala nije ……Kuku lele sto kazu srbijanci

Abudabi

O kome ovaj priča. Ko je to dobio više mjesta. Pa vi niste bošnjačke stranke nego građanske . Pa ni Forto iz vijeća ministara se ne izjašnjava kao Bošnjak nego je Bosanac i Hercegovac. Koliko to u vlasti ima Bosnjaka ?

mijo

GLUPI IDIOT! STO GOD SE VISE PRAVDA SVE JE VISE KRIV! NIKADA SE PITA NJE PRAVILA OD GO.ANA KAO ON I NIKSIC:):):)

@bosanac

***

BiH

Ti ne mozes izgubiti obraz jer ga i nemas, ni cast, ni pamet.

Jj

***

/ Najnovije