Elmedin Konaković nakon sjednice Vijeće ministara: Da nije Dodika bili bismo šampioni EU integracija

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Tuner

I svjedoci da je hdz oreuze sve

Kompot

Konjakoviću tebi je fkt. najpametnije da ne progovaraš, gloop si...

Pitaj

Pitaj murphyia i schmidta zbog čega je dodik još uvijek u politici zajedno sa još jedno 10 tak osoba iz njegove i drugih szranaka.Da je penzionirst te fukare BiH bi bez obzira na ostalo strahovito krenula naprijed.

Nadimak...

A da vi trojanci niste njega uzeli za koalicionog partnera bilo bi drugacije...zato moj gavrilo wud ju dud ju...

Gost_Radio_Sarajeva

A ovi Europejci iz Hercegovine su kao u redu.

miki

eh da smo pobijedili u ratu ... Hrvatska ne mora trpiti separatističke ucjene kao mi ... ali nismo pobijedili i sad moramo trpiti njegove ludosti i gluposti. ali, već je svima jasno nećemo moći vječno durati.

Spinovanje

Trideset godina ista prica,i da Dodik ne postoji mislim da BiH ne bi mogla napredovati zbog takvih kao ti,i ovaj dio koji je 100 procenata pod vasom kontrolim pretvorili ste u kriminalnu narko zajednicu i masinu za pranje para,nismo bas svi slijepi.

MUJO

prestani koristiti glupe sportske izraze ! nisi na utakmici medjede glupi. sa vama ste sampioni rasturanja BIH

Pogresno,

Da nije tebe i dodika, mi bismo vec bili mnogo blize EU, sa vama nikad.

Nestašica

Imal đe luka kupit?

Nestašica pameti

Dodo Ramo i Konak

/ Najnovije