Elmedin Konaković nabavlja službeni automobil za 130.000 maraka

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gulliverus

Sve pošteni do poštenog...

AsAsova

To majstore !!! Ovo je 100% po bakirovom i sebijinom savjetu "gdje ja stadoh ti nastavi" uradio.. Svaka cast ima se moze se, boli vas k*rac mi placamo..

Zašto se

Ne vozaju svojim autima ?

Xyz

Sellam od Novalica...SIKTER

Gulliverus

Ne vozaju svojim autima ? ka Zašto se Pa nisu ludi kao mi!

Vi ste malo visočiji

Vlada Federacije Bosne i Hercegovine donijela je odluku po kojoj se ove godine odriče od nabavke automobila u iznosu od dva miliona KM, a taj novac biti preusmjeren na liječenje djece oboljele od cistične fibroze, bolesti koja ima ozbiljne učinke na pluća, probavni sistem i druge organe.

Visoke delegacije dolaze?

Posalji taxi po njih na aerodrom, pa da vidis zajmova kako stizu. Ko biva mi treba da impresioniramo ministre iz Katara i Emirata nasim voznim parkom?

333

Mi bi trebali da trazimo da se sav novac koji se daje na auta i ostale nezasluzene pogodnosti da na psihoterapiju ovih raznih kompleksasa. Slomise nas, a auta i odijela im nece pomoci.

Glasac

Nema sta skroman,i minimalnu placu su podigli na 1000 km,socijalni sistem sredili i vise ga bogati tajkuni ne crpe,a i cijene su nam prihvatljive mozete 3 artikla kupit za 50 km,necete dugo,velika sansa da ce vam se desiti 2014 godina,samo nastavite tako,ublehasi,cini mi se da ste gori od sda mafije.

Dudamel

Košarkaš naš. Driblao loptu, bacao u koš i zadužio nas je. Učio i radio mukotrpno, sve je postigao sa svojih deset prstiju. Malo kompleksaš koji skriva benove i bradavice na faci tako sto pušta bradu.

Prdoje

Hajde sad.. A respiratori? A lažna diploma? Nikada neću shvatiti zašto je za jedan idiotluk opravdanje drugi idiotluk? Što je za jednog kriminalca opravdanje onaj drugi kriminalac... Bravo briferice...

Samir

......jos jedan od razloga zasto se svi laktaju da udju u politiku. Konakovicu nije ti trebalo dugo da pokazes drugo lice.

/ Najnovije