Elmedin Konaković na povratku iz Minhena: 'Članice EU žele da vide BiH u ovom procesu'

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Iva

Hoda kao bila bez glave i priča gluposti

Evo nama Titoiste, NARKO KARTEL DINO-saurusa

Nepismeni marginalac: narko kartel-dino-kriminalac – Ko je političar iz FBiH koji je odlazio kod šefa kartela „Tito i Dino“ Edina Gačanina u Dubai i kome je taj kartel plaćao avionske karte i smještaj u Dubaiju? – Kako Milorad Dodik raspolaže tim informacijama, umjesto da se na osnovu tih dokaza pokrene postupak protiv političara o kojem govori? – Da li se tim dokazima ucjenjuje taj političar? Ranije su mediji izvještavali da je predsjednik Naroda i pravde i aktuelni ministar vanjskih poslova BiH Elmedin Konaković povezan sa narko-kartelom „Tito i Dino“. S druge strane, upravo je Konaković redovni posjetilac Dubaija, što je evidentno i na osnovu fotografija koje objavljuje na društvenim mrežama. Konaković je bio direktor KK Bosna, koja je propala. Poslije toga je drzao kafic u Zetri, koji je propao i ostavio 40.000 KM duga. Poslije toga je bio premijer KS, a nije realizovao nijedan projekat, osim katastrofalnog projekta 6sjeda i 4sjeda na Bjelasnici, koji su 3. klasa. Uz to, zavrsio je DIF na SDA-aovski nacin, položivši 9 ispita za 12 dana. MAHALSKI,LOJAVI ŠIBICAR,propalitet I ČLAN NARKO MAFIJE, ZAŠTIĆEN OD AMERIKANACA. halo smlato linskaba, sad ideš bokirovim putem laganja, eu put će propasti, a vi lo ja vci nemate mozga da vidite šta je tek onda pred vama.

Dea

Satraše se od želje da nas vide u Europi.zato podržavaju Dodika i Čovića.

Zlatko

Dokle god postoji EU nikada Bosna neće ući to je samo mlaćenje iz šupljeg u prazno

dobro dodik reče genocidno islamiziranim

Vi nećete donošenje zakona o izboru sudaca Ustavnog suda, kojim bi BiH povratila izgubljeni suverenitet, već želite zadržavanje statusa protektorata. Kao da živite po onoj “Đura će ti oprostiti što te je tukao”. “Vi ništa nećete” - - - Vi nećete donošenje izmjena Izbornog zakona, kojim bi se omogućilo legitimno predstavljanje konstitutivnih naroda, već želite da Bošnjaci biraju predstavnike hrvatskog naroda. Vi nećete donošenje zakona o Sudu, kojim bi se formiralo apelacijsko vijeće Suda BiH, već želite da svu sudsku vlast locirate u Sarajevu. Vi nećete donošenje zakona o sukobu interesa, koji bi tretirao institucije BiH, a na osnovu kojeg bi entiteti donijeli svoje zakone koji bi tretirali niže razine vlasti, već želite da sve skoncentrirate u jedne ruke kao bič za kažnjavanje nepodobnih. Objavite stenogram sastanka u Sarajevu da se vidi tko blokira procese. I još se trebamo ispričavati zato što vi blokirate.

Mato

Ispuniti uskoče budalo pokvarena pa EU TO SVI ZNAJU! Bolje da ne pricas jer nikada nisi ništa pametno rekso!

/ Najnovije