Elmedin Konaković: 'Moramo drugačije, nema više izbora'

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Kralj123

Jesi li svjestan da si upravo opisao sebe i svoje postupke, jer dinokio ti radis isto sto i bivsa vlast razlika je samo sto ti puno vise lazes

Sb kanton

Prvo sta trebate uradit,ispravit diskriminaciju demobilisanih boraca u sb kantonu,koju je napravila sda mafija.tako da neki demob borci uzivaju zdravstvenu zastitu i boracku crkavicu,a drugi imaju 0.a vecinom su to ljudi obolili i nemaju nikakva primanja.ako iko danas treba pomoc to su te osobe,trazili smo promjene,sad uradite bar to za pocetak.

!

Prvo morate ukinuti boracka udruzenja, moze biti samo jedno boracko udruzenje i napraviti reviziju svih koji primaju pomoc.

Let3

***

MrziteljPDA

Kada sam jutros otvarao paštetu pravo sam se bojao da ovaj levat ne iskoči iz nje! Počeo nam se i priviđati koliko je dosadan

Aprilili

Još april i šest mjeseci ste na vlasti. Šta ste do danas uradili osim što kako Nerko kaže visite na društvenim mrežama.

G

***

gost

Populisti kažeš ? zar nisi ti taj nema gdje te nema sad koristite i ko fol prijetnje da skrenete pažnju na sebe .Postao si Vučić

***

NE VADI!

Guest42243235

>>Ti si krenuo bas jako Izdajom desetina hiljada sehida ka G<<sda mafija je izdala i pokrala i sehide i borce i radnika i omladinu i penzionere.ovi nisu ni dosli na vlast.a ti si vjerovatno sda krezava spodoba i sendvicar,tako da ti ove stvari nemozes svatit.zato dto je koeficijent i teligencije sda gladaca jednak broju djecijih cipela.

Bbb

>>>>Ti si krenuo bas jako Izdajom desetina hiljada sehida ka G<<sda mafija je izdala i pokrala i sehide i borce i radnika i omladinu i penzionere.ovi nisu ni dosli na vlast.a ti si vjerovatno sda krezava spodoba i sendvicar,tako da ti ove stvari nemozes svatit.zato dto je koeficijent i teligencije sda gladaca jednak broju djecijih cipela. ka Guest42243235<<

Samo ostavku daj

***

štaj ba s oni 1500 pisama štoj reiSSda napisala,

nepismene od dimija-keve iz srpske srebrenice prstom podapisale i poslalo na LOL-važne dunjalučke hadrese? CCCC, samo stvarate nepotreban otpad, pogani jena!

Dinaga, kako ces drugacije, kad za to nema resursa

Nit je prosjecan Bosanac agilan da nesto poduzme (vise mu odgovara stagnacija, iako ne vjeruje ni sam da je takav - ali jeste!), niti (sto je najvaznije!) imas ikakvih resursa sa kojima bi zapoceo promjene (oti-soo je ...svak ko valjaa...), i kako ces??

dinooooo,

SAMO SNAAAŽNOOOOOOOO! gazi bandu reisdfa!

Teta

Moj savjet, manje priče više rada.

/ Najnovije