Elmedin Konaković komentirao sastanak sa HDZ-om: "Novo poglavlje koje zaustavlja odlazak ljudi"

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gost

Daj Bože kćeri da te aga uzme, ali cigani oko kuće hodaju....narod kaže! Previše je licemjera i lažova među vama. A, ambicija viri iz svake pore većine.

Bez Rijaseta IZ=SDA

Sve je moguće, samo naprijed!!!

baš su lijepi!

***

Ajd, moramo biti optimisti!

Da vidimo sada mogu li stvari konacno nekako krenuti naprijed! Neka nam zivi Bosna i Hercegovina, zemlja svih naroda koji u njoj zive!

hahaha kako su židovi i ameri

doveli ove protuhe čovi i hrvatima na noge, da ih čovke još jednom osuneti, hehe. reis-sda BAČENI NA SMETLJIŠTE POVIJESTI! alaha mi.

a đe sejdo?!?!

ah ja, POD ŠANKOM!

Wer

FALI VAM D O D I K, A ONDA, RASPAD BIH....

kako ih je mostarski lord čova

postrojio u STOLNOM HRVATSKOM GRADU! hehehe... sve viču ZDS!!!

Baton

Konstruktivno sa ljudima koji su do sada sve rušili(SNSD HDZ) nemoj nas z...bavati.Izbaciti sve troje(SNSD HDZ SDA) iz vlasti a može se.Ukoliko to tzv opozicija u RS i hrvatska ne želi jedini je odgovor najjači bosanski blok od svih ili večine najjačih stranaka koja bi diktirala a ne prihvatala uslove.Gledajte Ukrainu,gradite "Nemoguće" a ne prihvatljivo za agresore i UZP-ovce.Sve presude,Ustav BiH(******v BiH su ugrađene sve mogučće konvencije o zaštiti ljudskih prava i ne znam po čemu su to one manje vrijedne od tzv konstituivnosti) sve je na strani Bosne ako opet izdate ....a bit će kasno i za Bosnu bojim se...

Baton

Koga vi za.eba.ete,i vi i SDA se borit za fotelje i bojim se da ćete u toj borbi prodati Bosnu.Molim te lijepo graditi nešto sa rušiteljima Bosne i sada kao bošnjo treba vjerovati u to???Izbacite ih sve iz vlasti(HDZSNSD SDA) i onda kao pokušajte nešto inače je to sve šuplja politička u kojoj ćete prodati Bosnu za fotelju.Razuijem frustriranost kada kao član SDA ne možeš završiti niti DIF kako treba ili ne možeš preči izborni prag kao predsjednik SDP-a itd ali zbog frustriranosti da prodaš domovinu....PAZITE SE.Ako ne moete izbaciti sve,onda je jedini odgovor bosanski blok za spašavanje Bosne,jer ako ne vidite pred uništenjem smo.

Baton

kakvu drugaćiju vlast???Koliko vidim HDZ i SNSD(glavne kočničare) namjeravate ostaviti u vlasti jedina promjena je ako se ti uspješ ugraditi umjesto SDA a da podsjetim ti si "vlast proteklih 20-ak godina,lopovi (kukić)iz PDA isto Nikšić sa traktorima i zapošljavanjem rodbine(dok je bio vlast) je "novi"Forto je bio vlast u SA i u mostaru(dok him nije zvanično pobjegla ptičica ka HDZ-u) SzBiH ne znam kad nije bila na vlasti osim proteklih par godina a sad se opet vraćaju....Ko je tu novi??? U borbi za fotelje ćete prodati Bosnu,čuvajte se.....

koja ba bosna, jado?!?

sve je na strani Bosne ako opet izdate ....a bit će kasno i za Bosnu bojim se... ka Baton<< za tebe je bosna samo ona osunećena, a to nije bosna, to je turska madga.

Baton

Čović kaže da je u Bosni minoran utjecaj konstituivnosti i domovima naroda te da je Bosna i sada večinom građanska .To kaže i šmit,izbijte im taj argument iz ruku napravite vlast bez SDA HDZ SNSD-a,možete napraviti dovoljnu zastupničku večinu.Neka koče u domovima naroda da vidimo šta je šmit napravio a i ovako će kočiti(to i budala vidi njima je jedini cilj uništenje Bosne) kao što su i do sada radili.Borba protiv aparthejda sve ostalo je prodavanje magle i izdaja Bosne

MrziteljPDA

Nastavnik fizičkog bi da bude premijer! Zato ide Čoviću na noge ali svako zna da on to neće biti

Bosanac

Sveje dobro svi ćemo opametnit

/ Najnovije