Elmedin Konaković komentarisao hapšenje Ibrahima Hadžibajrića, Abdulaha Skake i Senaida Memića

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

E moj ti

Nije narod toliko naivan.

To rade ambasodori uz pomoc domacih izdajnika

Nije narod toliko naivan. ka E moj ti

BiH

Doces i ti lopino na red, samo polahko

Dinokio

Marljivo je ucio od sda dok su ga gladnog zbrinuli i nahranili.onda je malo porastao pa proradio bali### u njemu i zelja za vlascu,otisao kod amera i smita da im ponudi saradnju u razmjenu za politicku poziciju,klasicni izdajnik.

K

Bosanski vucic u nastajanju Frajer hoce da se pita za sve iako veze nema ni o cemu

Guest

25 godina SDA Izbore kradi, ništa ne radi i neboj se gladi! Ali Konak nađe lijeka da zlo neide dovjeka.

Xyz

Nista nije ne moguce Ali doce I tvoj red ako nista zbog diplome srednjoskolac... Sikter marvo Mars

Guest

Bravo Dino! Samo hapsi SDA šljam.

Da

Pred Općinskim sudom u Sarajevu sudi se Zori Dujmović, HDZ-ovoj bivšoj federalnoj ministrici kulture i sporta, koja se tereti za zloupotrebu položaja, odnosno zapošljavanje četiri savjetnika koji nisu ispunjavali uslove, a na kojem su svjedoci Tužilaštva Kantona Sarajevo rekli da su to saznali nakon zapošljavanja. Jedna od savjetnica bila je i Andrijana Katić kojoj je to bilo prvo radno iskustvo. Katić je kasnije isključivo obavljala funkciju savjetnice različitim funkcionerima HDZ-a u vlasti, a u novoj Vladi FBiH imenovana je za ministricu prometa i komunikacija. Dujmović nije hapšena, bez spektakla i zainteresiranosti javnosti vodi se ovaj proces.

Dupli arsini

Nekadašnja predsjedavajuća Doma naroda Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine (PFBiH) Lidija Bradara, a sada predsjednica Federacije BiH je nezakonito imenovala pet od ukupno osam svojih savjetnika. Ona je prekršila federalne propise, postavljajući za savjetnike osobe koje nisu imale potrebnih pet godina radnog iskustva. To je Budžet FBiH koštalo 306.000 KM. A sto ovo Dino ne komentarises??

Dolazi pravda

Uskoro ce i vama sendvicarima i krezavim sda spodobama doci kraj pisanja i divljanja po portalima.Spremite se divljaci za poslove cobana,gdje vam je i mjesto.uskoro ce zakon proraditi protiv vas divljaka i stoke nerazumne,tako da ce vam ostati samo stado i stap u ruci.

Koel

Polakooo medalja ima dvije strane *****io si ga poslije 2026 necete se salriti ni u misiju rupu

Koel

Uskoro ce i vama sendvicarima i krezavim sda spodobama doci kraj pisanja i divljanja po portalima.Spremite se divljaci za poslove cobana,gdje vam je i mjesto.uskoro ce zakon proraditi protiv vas divljaka i stoke nerazumne,tako da ce vam ostati samo stado i stap u ruci. ka Dolazi pravda idi u rogaticu odakle si dosao u opancima i bavi se stocarstvom vise ces zaraditi nego sto ti sritan daje za sendvic

.....

Ko o cemu ravaKu o postenju! Hahahah, kako jadno

Guest

Gledaj SDA sendvicara sto se pale. Hahaha neprocjenjivo!

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

/ Najnovije