Elmedin Konaković iz Brisela: 'Historijski dan, Bosna i Hercegovina je šampion EU integracija'

/ Komentari (19)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

hahahahahah

Kakav domuz,jadnice izabrali su te kao najboljeg poslusnika i cim te iscijede ti isti ce te u zatvor poslati zbog pranja narko para,sto se tice EU to je samo san i nada koja ce trajati jedno 100 godina.

Tabasco

Hahaha, ahhaahahs, vi ste šampioni šuplje i dezintegracija, dezitegrisat će te Bosnu ko beba zvečku....

Koel

Kakva je ovo i leha za nepovjerovati ima da ispuni jos 11 uslova prije pocinjanja pregovoro to nece ni z 111 godina tako da je milanovic upravu ni za 500 godina nece Bosna biti clanica eu

Iva

Medjede nepismeni i glupi Nisi ništa postigao dok ne ispuniš 14 uslova Prodali ste BIH Dodiku i Covice

Mario

Nije to ništa kakav je šampion moja mama... U trčanju... poljem ;)

Kralj

Plenković poslao poruku iz EU , kaže, USPJELI SMO!

Glasac

Ja sam glasao za tebe, ali pregonis dečko. Sjasi, nisi primljen u EU. SDA je smeće, to je ok. Ali smiri malo

333

Ja SDA botova...Meni je jasno da bi ste vi sve kao prije, ali niko drugi to nece.

BiH UKRAJina 1:2

E bas je historijski dan u pm.

Xyz

E da nije prpe od Rusije pametnom dosta ...SIKTER

samo da napomene

25. juna 2013. godine Savet ministara spoljnih poslova zemalja članica EU jednoglasno je preporučio Evropskom savetu da pregovori sa Srbijom otpočnu najkasnije do januara 2014. godine,

Dudek Krivousti Njofra

Eno ti Milance Šmrkalo veli da će pregovori trajati 500 godina koliko je navodno bila pod turcima...

Micky

Bice pravde i za tebe Konakovicu! Narod je presudio i Musoliniju pa sto bi ti bio izuzetak! Bas si se zainatio da te istorija zapamti kao grobara Bosne! Hoces po svaku cijenu da tu titulu "Grobara Bosne" preuzmes od Rizvanbegovica! Bolje je da te spale kad umres jer ce ti Bosna kosti izbaciti! Ne prima ova napacena zemlja kosti izdajnika u sebe! To vazi i za bracu ti u zlocinu, Niksicu i Forti! Dace Bog da vam pleme umire nasilnom smrcu do dvanaestog koljena, amin!

Namidak

Ko god vjeruje da je EU dobra buducnost... taj je za Jagomira vec jucer... sta ce EU donijeti BiH ? Jedino sta nam donose je jednostavnije raseljavanje... gdje god odes bit ces jrget, sluga i poslusnik... gledat ce te ko fu**** jer si iz Bosne... eh to je EU spomenut cete ovo za 10 godina.

Sarajlija

Ssta ba lupetas idiote, pa pregovarat cetevjos 30g, nema ulaska do ispunjenja 14 uslova, a vi to necete uraditi za 30g garant

Nadimak

Mora se priznati, golem benefit. Zasluzni su Amerikanci, Trojka svojim mudrim igrama te isprepadana EU. Da nisu ovo uradili Evropa bi izgubila podrsku stanovnika na Balkanu. U beizlazu bi se poceli okretati BIRSU. Svi u boj za dom Bosanski.

333

Koji komentari, ali fakat :D. "EU ne valja" - ne znam sto svi onda odose tamo, ovdje vise nema ni 2 miliona ljudi. "E sad nema dalje 10, 15, 300 godina" - I? Pa sta onda? Ne kontam u cemu je problem? Ovdje se sve razara preko 30 godina, i komentatori bi sta? Da udjemo u EU sutra? Da ne udjemo nikad? Da se vratimo 10 godina unazad kada je vecina i odlucila da ode iz BiH? I najmanji djelic pregovora donosi makar neke reforme i fondove sa njima povezane. I to je lose zasto? "E sad ce tek svi da odu da jirgete po EU" - Pa svi su vec manje-vise otisli :D, a onoga ko ne zeli da jirgeti po Evropi niko ne tjera da ide. "Ovo je samo zbog Rusije" - Pa sta onda? Pruzila se prilika i ova je garnitura iskoristila. Racionalna politika podrazumijeva pragmatizam. Sta je tu tek lose? Kupili ste price od SDA ili imate od njih konkretnu korist i sada vam fiber sto to sve pade u vodu? Onda ne znam kome se obracate. Ostale to ne zanima. Zanima ih put prema zapadu i bolja buducnost za njihovu djecu. Ovo do sada nije bilo to. Ovo sada bi moglo biti to. Za vecinu razumnih ljudi je ovo prosta jednacina. I da, drzava se cuva ozbiljnim pristupom koji u obzir uzima potrebe cijelog drustva, a ne kradjom, falsifikovanjem, laganjem, nepotizmom i ugrozavanjem stanovnistva. Ova ekipa se isturila, i bice kaznjeni od biraca ako ne budu radili kako treba, i nagradjena ako bude. Nismo mala djeca, ma sta troglava azdaja mislila o svojim (sto zivim, sto mrtvim) biracima. Uostalom, transparentni izbori ce pokazati.

Dino,dino

Procitaj sta pises,preslusaj sta govoris i vidjet ces da nema glupljeg covjeka od tebe. Zalosno kolko te treba lijeciti

Jel ovo moguce

***

/ Najnovije