Elmedin Konaković: Helez, Forto, Hurtić i ja smo jednoglasno za smjenu Galića

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ralle

A zašto niste bili za smjenu direktora Civilne zaštite? Njega ste suspendirali dok nije predviđen. Al ovo je Hrvat, njega treba odmah smijeniti. E pa gospodo draga, neće ići, jer me mogu biti dvostruki standardi. Čovjek se može suspendirati, do okončanja postupka. Smjena neće ići, tu su Hrvati i Srbi složni.

Haha

Hambasadi se nikako ne sviđa što je Galić počeo čačkati po slučaju “Bugojno”. Malkice mi se čine nervozni

Miki rubiroza

Pa moj Marfi hapsi sve odreda ko im **** ***** lopvsku. Prvo onog narko Nesica

HR 22 OLUJA

A zašto niste bili za smjenu direktora Civilne zaštite? Njega ste suspendirali dok nije predviđen. Al ovo je Hrvat, njega treba odmah smijeniti. E pa gospodo draga, neće ići, jer me mogu biti dvostruki standardi. Čovjek se može suspendirati, do okončanja postupka. Smjena neće ići, tu su Hrvati i Srbi složni. ka Ralle Jesu kao za Oluju u ovom slučaju srbi sebi čuvaju ***u..

komentar

Zvaljo, krenula predizborna uveliko jelde? :)

Nini

Hambasadi se nikako ne sviđa što je Galić počeo čačkati po slučaju “Bugojno”. Malkice mi se čine nervozni ka Haha PRVO NIJE HAMBASADI VEC AMBASADI ZASTO TO H STAVLJAS GDJE MU NIJE MJESTO A STO SE TICE BUGOJNA ODGOVARAT CE TE

lauferate vi laueferate

ne mo zete obnasati visoke duznosti u drzavi ako imate dvojno drzavljanstvo i onda zbrisati….. tako jednostavno

IVA

A zašto niste bili za smjenu direktora Civilne zaštite? Njega ste suspendirali dok nije predviđen. Al ovo je Hrvat, njega treba odmah smijeniti. E pa gospodo draga, neće ići, jer me mogu biti dvostruki standardi. Čovjek se može suspendirati, do okončanja postupka. Smjena neće ići, tu su Hrvati i Srbi složni. ka Ralle budalo glupa primitivna! galic nije hrvat nego kriminalac.doci novi iz hrvatskog naroda!

Mnogo hin se pitat mora...

PRVO NIJE HAMBASADI VEC AMBASADI ZASTO TO H STAVLJAS GDJE MU NIJE MJESTO A STO SE TICE BUGOJNA ODGOVARAT CE TE ka Nini kod nas u šeheru sve počinje sa H

Složna braća

dobro, vi suglasni: a što kaje švabo i njegovi?

/ Najnovije