Elmedin Konaković: Drska je izjava Bakira Izetbegovića

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Tračara

Je li konakovic ministar vanjskih poslova ili baba tračara.

guru

Bakir je priglup, a Konaković je još jednu stepenicu niže od toga.

Abs

Reci im Bake nesto o tuzbi protiv Srbije

Dr Strunjacha

Pobogu si čovječe, želiš li biti Vučić za sirotinju? Ili Trump, svakih pet sekundi nebulozni twitt! Daj odhebi više sa predizbornom kampanjom. Počni konačno raditi nešto konkretno a ne po vazdan predstavljati imaginarne fb uspjehe. Jes, of kors!

Yuxel

Odavno veći manipulator se ne pojavi od Konakovića. Za dunjaluk bi i oca i ***** izdao i prodao.

MrziteljPDA

Ministar vanjskih poslova koji prvo posjeti Banja Luku pa će onda Neum i onda će da ode u Niš da pojede kod Šuljage lepinju sa sve(jaja,lepina,kajmak i svinjski pretop)!

Bosanac

Lijepe riječi su ukras

***

***

M2

Glupe izjave i jednog i drugog. Teško Bošnjacima sa ovakvim političarima. Jedan penzioner a drugi još tinejđer. Nasjedaju na raznorazne igre i igrice. Tu spada i Mehmedović.

Bosanac Bošnjak

Acta, non verba. Da upoznamo i tebe!

***

***

Guest

Guest Ne gotivim Zutog,ali ti kolut naprijed dva nazad nemas pravo nikoga kritikovati sjeti se sebe i KK Bosne. A to sto te Skrijelja gotivi u UNSA mu sjedi i radi tvoj profesor DIF-a Mnogo bi se reklo o svemu tome,ali ne na ovaj nacin.

Mario

Da li bi Dino htio da sprči moju mamu da bude meni najnoviji tata? Možda bi mu smetalo moje ime, Mario!

Tuzba

protiv Srbije,tuzba protiv Sebije.

Posavac

DIno, treba mi elektricar, pregorio mi fen za kosu.....

/ Najnovije