Elmedin Konaković: 'Daleko smo od građanske države. Ne vjerujem da ćemo lako riješiti dva pitanja'

/ Komentari (25)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

xaxaxaxaxa

“dolaze direktno iz Moskve”??? Pa nema dalje jer EU nece muslimane, zato je smjenila sdfa i postavila tebe i tebi slicne gradZane

Uvijek smo bili

Građanska država

Gggg

Sta je to za tebe, samo jos dva ustupka covicu i dodiku i sve si im zelje ispunio, normalno da ne trpe gradjani.

Zanimljivo

Opet Šmita ne spominje.

Trla baba lan

“dolaze direktno iz Moskve”??? Pa nema dalje jer EU nece muslimane, zato je smjenila sdfa i postavila tebe i tebi slicne gradZane ka xaxaxaxaxa Dok je Konaković na vlasti, sda nije smijenjena. To je njegova jedina edukacija i diploma, visoka sda škola. Moskva je izgovor za sve.

Balkanski spijun sa SO(A)ukbunara

Sta smo toliko Bogu grijesni da moramo svaki dan gledati ovu izdajnicku nj.. Ku.Pitam se jesu li ovi stranci, koji dolaze, svjesni sa kakvom nedolicnom osobom imaju posla.

Gost_Radio_Sarajeva

Ne mozes praviti građansku državu u seoskoj državi.

***

***

Haha

Od GraDžanske nema ništa jer se nedovoljno alahalo ispred OHR-a. Toliko je valjda jasno

***

***

***

***

MMM

Građanska država ka Uvijek smo bili NITI JE BIH BILA NITICE BITI IKAD GRADJANSKA ZIVITE U ZABLUDI

TRenutak

Kada je ova drzava dozvolila da joj narko kartel postavlja i finansira politicara nema nikakvih sansi u buducnosti,dok svi kao ti ne odete tamo gdje treba a to su zatvori nemamo nikakvih sansi za pravnu drzavu i normalan zivot.

Iva

Trojka je glavni kocnicar svega jer su radi fotelja dopustili da Dodik i Covic rade sto hoce

xxx

gradjansku po vasem modelu nikada dobiti necete, od unitarne drzave u koj bi muslimani ****vali sve druge nema ni govora, iz jedne smo izasli ratom u drugu ne ulazimo po cijenu raspada ove kite od drzave

Mujo

Trojka je glavni kocnicar svega jer su radi fotelja dopustili da Dodik i Covic rade sto hoce ka Iva Tuknes na halvu

da je barem na halvu, nego

***

Ja1

Sda/Hdz/Snsd rak ovog drustva, izjedose nas iznutra. Ne daju naprijed zbog licnog kriminala

Treci entitet

Rješenje će biti polovinom novembran Poništenjem presude Kovačevič Dobijamo treći entitet i nek radi svako šta mu je ljepo

Seljacka država

Normalno da smo daleko od građanske države kad su na vlasti seljaci.

Yes

>>Rješenje će biti polovinom novembran Poništenjem presude Kovačevič Dobijamo treći entitet i nek radi svako šta mu je ljepo ka Treci entitet<< dobiceš kur moj veći nego treći.

Oduvijek rade što hoće

Trojka je glavni kocnicar svega jer su radi fotelja dopustili da Dodik i Covic rade sto hoce ka Iva Nismo od jučer nego od 1996 pa nam nemoj ispirati mozak.

***

***

Hahahaj

On prica o gradjanskoj drzavi a ako nisi redovan u dzamiji nemas prolaz u stranci. Ku Rva o postenju

Odgovor

Što vi znate pretjerivati. Drugačije uređenje BiH nećete imati pa krivili vi pričajte šta hoćete. Srbi se neće odreći prava koja im ko konstutivnom narodu pripada niti će se odreći mehanizma zaštite tj.ulaganje veta za zaštitu vitalnih nacionalnih interesa srpskog naroda. Znamo mi šta se krije iza te vaše ,,građanske " BiH. To ćete dobiti kad na vrbi rodi grožđe.

/ Najnovije