Elmedin Konaković: "Bakir Izetbegović i Željko Komšić sad vode priču u ozbiljnu eskalaciju"

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Namidak

Šugavi mars iz kadra

308 Alka 28 Oluja

Divota ih je slušati ih kako kukaju i kmeče, ma neka i Bošnje nikada ne prestanu, ko i *****ci od 95g...

Jasno

Hrvatska je ovdje regionalni lider, ona postavlja uvjete i ti se uvjeti moraju ispuniti, kad tad i.

Dusman

Dobar ti je bio bakir kad je od fukare proizveo sebi neprijatelja,kad ti je sredio diplomu,kad ti je davao funkcije i benefite.....fuj

Kuri

Kuri vas bolac,sad ste Vlada,a predsjednica vam je sa idelogijom daria kordica i vidimo sta cete ostavit iza sebe.

465467

Dobar ti je bio bakir kad je od fukare proizveo sebi neprijatelja,kad ti je sredio diplomu,kad ti je davao funkcije i benefite.....fuj ka Dusman ne izmisljaj lazi seljacino,idi ovcama.

MArš

Dž u k e l o prodana

PETAR

KONAKOVIC JE SIBICAR,SITNI PREVARANT,VELIKI LAZOV I POPRILICNO GLUP!

/ Najnovije