Elektroprivreda BiH uputila važan apel svojim kupcima

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Alan ford

Covjek nemoze da vjeruje kakvi nam diletanti vode ova bitna preduzeca.Ono sto je Tito napravio nisu sposobni ni odrzavat.Kakve imamo kriminalce u drzavi govori i to da se i danas upravlja Titinom imovinom,ovi konponovani bosnjaci nisu za 30 godina uspjeli kokosinjac napravit.zlo od naroda!.

Adi

***

Nora

Covjek nemoze da vjeruje kakvi nam diletanti vode ova bitna preduzeca.Ono sto je Tito napravio nisu sposobni ni odrzavat.Kakve imamo kriminalce u drzavi govori i to da se i danas upravlja Titinom imovinom,ovi konponovani bosnjaci nisu za 30 godina uspjeli kokosinjac napravit.zlo od naroda!. ka Alan ford Nemoj tako. Ima ovdje kvalitetnih i dobrih strucnjaka, iz porodica strucnjaka, i medju Bosnjacima i ljudima drugih nacionalnosti, ali pamet i inteligencija ovdje nece nikad doci do izrazaja zbog clanstva u strankama i Kunte i Pante, i njihovog polupismenog primitivnog birackog tijela. Nazalost, nije svako stvoren za demokratiju.

Alen

Laz je da su svu u Sarajevu nakon dva tri sata imali struju, jer u pojedinim dijelovima grada struja je dosla oko 19 sati. Malta konkretno

Mujo

pazite da ne nagazite na struju:):):):)

Error

Istraga se svakako treba izvrsiti i javnosti prezentirati istina To da historija nije zabiljezila pa naravno nikad veci hedonizam i nije vladao u drustvu Struja se vise ne upotrebljava vec bukvalno zlouopotrebljava Kultura zivljenja i racionalno koristenje bozijih blagodati resursa ne postoji jer vremena se nisu promjenila al mentalitet ljudi i te kako jeste Nikad obrazovaniji a nesposobniji za zivot nazalost Lijenost , razmazenost ,neozbiljnost izjeda normalnog covjeka

tuner

elektroprivreda bih neka svojim kupcima namontira po 4kW solara na krov da je isto mjesto potrosnje i proizvodnje, ili to subvencionira, pa ce im mreza biti potpuno raskomoćena opterećenja, a svi možemo ukljuciti i klime i jaci potrosac ili dva. I kred od 400 000 000 da uzmu isplatilo bi im se

Ferdo

Laz je da su svu u Sarajevu nakon dva tri sata imali struju, jer u pojedinim dijelovima grada struja je dosla oko 19 sati. Malta konkretno ka Alen Ferde Hauptmana došla oko 15:30 sati, a i to je negdje na Malti.

Bosanac

***

Električar

A imamo li mi znanja i pameti??Sve kupljene diplome i stranački uhljebljaši po Elektroprivredi!Kad dođe do takvog stanja odma se isključuju hidro i termoelektrane,a uključuju se solarne i vjetro,al da naši debili grade ekektrane tog tipa nikad nikakvih havarija ne bi bilo!!

Dispečari

A imamo li mi znanja i pameti??Sve kupljene diplome i stranački uhljebljaši po Elektroprivredi!Kad dođe do takvog stanja odma se isključuju hidro i termoelektrane,a uključuju se solarne i vjetro,al da naši debili grade ekektrane tog tipa nikad nikakvih havarija ne bi bilo!! ka Električar I po tvom par procenata instalisane električne snage u solarnim panelima moglo je preuzeti puno opterećenje cijelog elektroenergetskog sistema. Za svaki slučaj malo razmisli. Sredinom osamdesetih godina prošlog stoljeća u Jugoslaviji je došlo do potpunog raspada elektroenergetskog sistema. Izuzev Bosne i Hercegovine. Dispečar koji je sjedio u dispečarskom centru EPBiH u Sarajevu uspio je, za one uslove, gotovo trenutno da djeluje i cijelu BiH odvoji od Jugoslavije. Na sreću tada nije bilo silnih SKADA i vještačke inteligencije.

Jos para

Vrlo je vjerovatno da struja treba i mora da poskupi bar 10% jer stanje je neodrzivo.

***

****

/ Najnovije