Elektroprivreda BiH o računu za struju na koji se žalio Sarajlija: 'Dug postoji'

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Standardna praksa

Ok, covjek imao dug, ali meni se ovo godinama ponavlja, pogotovo u ljetnim mjesecima dobijem po 2 identicna racuna. Kad smo se zalili kazu pa znate nisu stigli, pa godisnji odmori, pa mi zaokruzili, ali smanjicemo vam sljedeci racun, ali vam pare necemo vratiti. Par godina smo se redovno zalili, ali uvijek isto, i onda smo odustali.

Roki

Eto, ja jutros fino objasni čovjeku baš ovako

Jozo

Ma što uopšte objašnjavate. Nikad mi Elektrodisteibucija nije no feninga zakinula. Desi se da ulazi u zaj. dijelovima zgrade gdje su satovi budu zaključani pa momak koji čita satove nekoliko outa dođe i kada ne uspije ili se taj račun preskoči ili se upiše neki prosjek prethodnih mjeseci. I ne može nikog zakinuti jer svako svoj sat može sam očitati i prema cjenovniku sračunati.

Dug postoji... i svaka ga trazi....

:)

visok napon

oduvijek elektro privreda krade novac od potrošača struje oni.izmisle priču mrš u polju materina takoste krade na mobitelima koje na pretplati

Hahahaha

Raja pukla, nikad mi se nista slicno nije desilo….

/ Najnovije