Eko-akcija objavila najzagađenije gradove u BiH: Ovo su preporuke za građane

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Rufko

Eko akcija je NGO finansiran od inostranih lobistickih kuca koje agresivno promovisu skupe i neodrzive zelene agende. Lazi o karbonu, lazi o globalnom zatopljenju i laziranju podataka o katastroficnosti za cilj imaju sprovodjenje agende lazne nulte stope karbona i uvodjenja izmisljenih poreza na zrak. Konkretno Eko akcija lazira brojke (uvecava ih i do 3x) kako bi opravdali svoje novce koje niko ne provjerava, sireci paniku i strah od zagadjenja. Da, pomenuti gradovi imaju probleme sa maglom i zagadjenjem, i uvijek su imali jer tu ljudi zive, rade, voze, loze...i uz period magle bez vjetra nivo zagadjenja je neminovan ma koliko se tezilo nultoj stopi laznih mjera. Pohapsiti sljedbenike elite i lazova

joe

Domaći tajkuni i izdajnici najradije bi da ne postoji eko akcija, kako bi na miru nastavili zagađivači i pljačkati. Samo glup ili pohlepan ne vidi šta se dešava, a sve se opravdava svjetskom zavjerom protiv "napretka"

Galaxy

Jeste li to zaboravili Sarajevo ili .......

Koliko god zelena agenda bila mafijaska....

... toliko je isto i neodrzivo da se u jednom velegradu loze kruta goriva u individualnim pecima.

/ Najnovije