Eichhorst: Više nećemo učestvovati u posredovanju između bh. lidera

/ Komentari (23)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Upitnik

Nemoj ti gospojo Hors vise nista organizovati.

Ljiljan

Hvala kuravo I nikada više da te vidimo!

NK Zenica

Od danas se javni zahod na Bsščaršiji zvanično zove "Angelina Eihhorst".

Ebhur

I Konaković se pita a ne samo vi.

Izbori?

Ovo je njihov lopovluk,sda terorista,hdz fasista i snsd sofinista. Jedini nacin da ostanu na vlasti,jer imaju sistem krađe izbora razrađen. Ako odu s vlasti bit ce im famelije na udaru i zakona i naroda.zato ovo rade da ostanu na vlasti psi i zvijeri

071

Hajte niste trebali ni dolaziti

Alija

P vam materina dogovorite se vise.Mater vam svima i ovim koji glasaju za vas sve po spisku.Sad kad nas odhebe amerika i eu sjedite na minder i cekajte da dodje rus i pokolje nas stoko sitnog zuba

Roki

Da li ti sada jasno kakvu su to državu skrojili u Daytonu...NIKAKVU... Neka se sada ta gospoda potrbuši, raskroji ovako nakaradno uređenje pa fino naprave FUNKCIONALNU i za sve poželjnu BOSNU

Guest

Guest Ti vise nemoj ni dolaziti prokuzena si dalje od BiH. Saberi se pa ces uvidjeti da mnogi gradjani su jako pametni da skuze mnogo sta.

Guest

Guest @ NK Zenica Hvala na incijativi i smijehu sta reci nego zivio dugo.

Guest

Guest @ Alija Bolje biti i poklan nego cijeli zivot igrati kako neko svira.

Sale

U Daytonu su nam gaće skrojili izmedju ostalih, Aljo, Njofra i Sloba. Sve rahmetlije i pokojnici. Prošlo 27 godina red je da sami nešto uradimo. Dok nam drugi budu pravili red u kući nema od te kuće nikad ništa. Referendum za promjenu društvenog uredjenja, ime, drzave kraće i jednostavnije Bosna, novi istorijski grb i zastava, jedan predsjednik, bez entiteta. Ljudska prava, ( Neka ljubi ko god koga hoće) Totalni Reset. Distanz je više. Jer ovo do sada ne valja.

Bit ce mir!!!!

Odlicno za Bosnu. Put u EU je zaustavljen i Bosna nece nikad uci u isti. To je znak za mir. Putin je sretan i ovce su na broju (u nacionalnim torovima). Sreca i veselje.

Propade

"demokratski" elektorski sistem.Pa nemojte tako,place DR chirilichni Chovke!

Samo idi

Oni su lideri svojih stranaka, a ne bh. lideri. I to govori koliko ne razumijete ili namjerno ne želite da se zna pravo stenje u BIH.

Soko

Haha i nama i netrebaju takvi koje čović Potkupi da rade za njega putuj selma i ne naginj se kroz prozor

Www

ZATO SU PROPALI JER STE VI NAVIJALI I FORSIRALI HRVATE,NISTE BILI NEUTRALNI VEC STE DOSLI S OBAVEZOM DA BOSNJACI MORAJU BITI PONIZENI. ZA RACUN ORBANA I NJIHOVIH PRIJATRLJA.

Liberal

Treba obo podijelit i gotovo. Kako se raspala Juga nek se i ovo raspadne. Šta smeta. Pa bit će svi zadovoljni i mogu krenut pravit bolje države!!!!

Istina

Trebalo je da znate koliko je jaka ljevica u BiH. Došli ste i radili na neviđeno, vjerujući samo suđenim i presuđenim ratnim o poratnim zločincima i kriminalcima. Razlog vašeg totalnog neuspjeha je neobjektivna obavještenost, neznanje i arogancija.

Harelegenda

Odgovornost leži kod naroda. Kome nije dobro, neka izađe na glasanje. Ne glasanje je isto kao i davanje glasova nacionalnim strankama. Umjesto tastatura ratnika, izlazak na izbore!

ZaAlanForda

Alane ***, i ti i covke i sve uje i cete u BiH, Bosna ce opstat a vi put pod noge u kamenjarsku rvatsku i sumsku *

More

Podjeli zemlju na 3 dijela, nek svak dobije svoj dio gdje je uglavnom vecina, tako da se zahvati sto vise stada unutar granice , neki ce morat zrtvovat poneku opcinu tako da imamo 3 cjeline. Enklave koje ostanu u tudjem stadu nek dobiju zagarantovanu zastitu. Pruzimo ruke jedni drugima i svak svojim putem u miru. Granice nek budu "labave" za prijelaz i trgovinu. A sport razdvojiti obavezno. I mir svima.. od ovog inace nema nista..

Drvosječa

Izgleda da neki stvarno traže da se im država očerupa. :))

/ Najnovije