Stranka za BiH će imati kandidata za Predsjedništvo: Efendić ili Silajdžić?

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bosanac

Komsic Becirovic clanovi predsjednistva bez izdajnicke lopovske nepismene sda i bakira glavnog lopova i izdajnika dodinog i covicevog pajdasa lopovi

DaBogsacuva! Kandidirat ce metztalema koji nije valjo ni prije 10 godina a kamoli sad! Zayebavaju se i sa drzavom i sa bosnjacima!

.

Objektivan i nepristran

Igrajte vi SAD&EU-igru pa ce bit plin ne 500-600, nego 1500-1600.... a lijepo moglo ostat po starom, al jok... moraju se americki interesi u prvi plan, a raju ko *ebe, nek placa. A odakle ce to raja, nikog briga! Kod Orbana koji se ne zavadja sa Rusima nije ovoliko skocila cijena, kako to? A da, mi necemo s mrskim Rusima, radije cemo pet puta skuplji plin kupovat.

Moke

Sda igraci. Idu da razvode bosnjacke glasove i pomognu Bakiru da pobjedi. Stoka sitna zuba. Obojica.

Tene

Jednom ste *** građane kada ste oborili aprilski paket pa mislite opet udariti na jedinstvo Bosnjaka. Silajđić je bio dobar dok se 93-će nije vratio , a ovaj mali je i za općinskog načelnika došao zahvaljujući tadašnjem trendu stranaka kako kao oni podržavaju mlade. Jedini koji bi možda mogao proći na nekom nižem nivou je Đonlagić.

Salih

Silajdzica HAHAHAHAHA

Azazel

Rumenko Sofercina I Mumija iz Istanbula, jaki kandidati k'o dijareja

Aer

GOSPODO DJAFEROVICU, RADONCICU, IZETBEGOVICU, SILAJDZICU, NIKSICU I DRUGI BOSNJACKI POLITICARI, ISTICITE NA SVIM SASTANCIMA KOLIKO HRVATI I HDZ IMAJU RUKOVODECIH FUNKCIJA JER ONI UZ POMOC ZOVKO I DRUGIH KAZU DA SU UGNJETAVANI I DA NEMAJU RUKOVODECIH POZICIJA. GOVORITE I KOJE SU DA SE OGOLE NJIHOVE LAZI.

/ Najnovije