Edin Ramić: ''Ako izdaju interese države, SDA će predvoditi bunt naroda''

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Covjek

***

logike ni na vidiku

Pa sto nije bilo tog bunta dok ste urusavali drzavu svojim neradom i manipulacijama zadnjih 30 godina.

Doctor Ksarabas

Ko o cemu, ****a o postenju. ka Covjek Nije ovo za****ncija slusas kako razmisljaju i sta su spremni uraditi da bi bili na vlasti. Nije receno bzv da slijedeći rat je izmedu Bosnjaka. E sve radi ovakvih kerova SDA stranke i njihovih idejnih tvoraca

Vihor

Bunt kojeg naroda? Vi ste prohujali sa vihorom.

Bosanac

Lijepe riječi su ukras

Aaa

Oni se ponasaju kao neka umisljena udavaca koju niko nece

Komšija

A koji je to narod?

Jer nooorood znooa!

.........

Nikolica s prikolicom

Pobjednička stranka? Zar i HDZ nije bio pobjednička stranka kad je pravljena "Platformaška vlada"? Tada se napravila i nova matematika 17/3 =5. Tako je to u politici, baš kao i među ljudima: kad jednom slažeš izgubio si vjerodostojnost, pa te nikoo neće u svom društvu. SDA se mora iz temelja reformirati. S drugim ljudima, naravno. Samo usput: Dodik nije slučajno promijenio retoriku.

m.tvica@ppf.unsa.ba

Čudne su te Bošnje. Dodik i Čović nam rasturaju domovinu a oni samo o foteljama.

Hercegovac u Bosni

U prevodu ,necemo u opoziciju milom.A da je sda zastitnik, pa vidi se po rezultatima, KATASTROFALNI SU.Ne valja ni 8 ka, ma mi nemamo politicara da valja a da ga se pita.

Rasturaje tebi domovinu BAS TI ***

***

Guest 224145

***

LJILJAN

***

/ Najnovije