Edin Forto uzburkao političku scenu u BiH: 'SNSD je spreman zauzeti proevropski kurs'

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ovaj k'o...

....vidoovita Džemila kad razbaci grah

Porfiricus Geneticus

Ovaj Forto i ovo trojke nije normalan, ovi su još gori od SDA, socijaldemokratija i SDP su otišli u majčinu, e što se izabra svaka čast. Ovo je zaista vanjski projekat, a sve više liči na kvinslinški.

Mitar

Sa ovom glupom izjavim izgubili ste glasove moje porodice

Jedi

***

Ti si

***

Ja sam

***

MrziteljPDA

***

Trto

Zasto se pozivate na biraće i narod kada od naroda niste dobili mandat da ga zastupate, nego ste na nevjerovatnu prevaru došli na vlast i uz pomoć susjeda sa istoka i zapada?

Patriot

Srpski našisti su se pogubili.

Boske

Ovaj balonja će trpiti sva dodikova sranja samo da dobije dobru državnu fotelju a onda i plaću.Hebe se njemu za državne interese.

Ma hajte, molim vas

******š scenu koju Forto može da uzburka

Hehe

Dodik spreman zauzeti proevropski kurs ko ti da odes na hadz.

Hercegovac u Bosni

Mislim da se Danis Tanovic svaki dan kaje sto je osnovao stranku.

Stoko

***

Sarene laze

Sprzit ce tebe duduk,mozete u laktasima organizovat gey paradu

/ Najnovije