Edin Forto o incidentu na Ilidži: 'Sarajevo je otvoren grad. Tako će i ostati'

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Zgurdum

Beograd je grad u koji dođe onaj slino što peva o naseru, digne se javnost ali mu niko ne izbode tatu. Sarajevo je kasaba u kojoj pacovi vrebaju iz mraka a države u koju se kunu nema ni u tragovima. ka jfsoopseoio Hajde molim te pokušaj barem jednom u životu biti razuman. Jutros ovaj divljak piša po džamiji. Danas ovi divljaci napadaju roditelje.Ti spominješ nemam pojma ko pjeva o Naseru. Pa do kada bolan. Zar ne vidiš da jedno zlo vuče drugo. Gdje je kraj tome? Zar ne vidiš ovdje komentare sa toliko mržnje. A ti tu prednjačiš. Pa do kada bolan? Do kada?

Pa jasno, otvoren je.

***Otvoren grad, pa je li?

Zgembo

***

Bgf

***

Koel

Sta ovaj dezert prica i lupa ti si svoje pokazao 92 pametnije ti je da sutis i nikako se ne javljas pobjegao si iz ovog grada kad je bilo najteze a sad si zasjeo u fotelje i sve ti je grad dao dezerteruuuu udbasu

AsAsova

Unesreceni srpski roditelj koji daje izjave je Anton Miladinović inace pripadnik tzv. novog zemunskog klana pod kontrolom vuciceve bia-e, sa debelim dosjeom, odsluzenom robijom za pucanje na policajca.. PS Dovoljno je na google ukucat ime I sve se samo kaze.. PPS Forto ne ofiraj se, jos ces im dozvolit da nam se opet ukopaju oko grada, tebi je dovoljno da kazu : idemo skijat... Antunima i raznim drugim *****cima je grad zatvoren !!

A to

****

/ Najnovije