Edin Forto: Budućnost transporta je u prugama, BiH kaska za Europom

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Kuki

Jednostavno forto zna najbolje

ztr

Uništiš kanton, pobjegneš u Vijeće ministara, sereš o prugama, za četiri godine pobjegneš od obećanja u Predsjedništvo možda, ili za ambasadora negdje. A sirotinja bleji.

Adi

Uništiš kanton, pobjegneš u Vijeće ministara, sereš o prugama, za četiri godine pobjegneš od obećanja u Predsjedništvo možda, ili za ambasadora negdje. A sirotinja bleji. ka ztr unistis drzavu, sve pokrades, unistis i pricas o nacionalnom interesu kvazi naroda bosnjaka, to je vas bakir, zeljeznice su unistene da sda tajkuni kamionima vrse prevoz, sda je fasisticka organizacija

Bravo

Bravo, Forto! Konacno pametna! U svim normalnim zemljama zeljeznica se smatra najracionalnijim oblikom saobracaja...Ovdje prave aeodrom u mostaru, brze puteve od madjarske do hrvatske, kupuju polovna auta iz njemacke...Lud narod, luda drzava!

Gluposti.

To je primjenjivo na veliki teritorij, po mogucnosti jos i ravnicarski. BiH nit je jedno, nit je drugo. A osim toga pruga da bi bila rentabilna ne moze samo teret njome prolazit, moraju i putnici. Eh, pa nas balkanski mentalitet ne voli kolektivni transport. Tako da od te mreze pruga kroz BiH nema nista.

/ Najnovije