Edhem Čustović komentirao izjavu Sebije Izetbegović: "Ne bismo trebali tolerirati ovakvo ponašanje"

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Nije u redu ni sto ¨selami¨ a kamoli sta drugo.

Mi imamo nas izraz za to, to je ¨pozdravljati¨. Turcizmi su prihvatljivi samo kad NEMA dovoljno dobre alternative ili nema nikako izraza u nasem jeziku, npr. cekic.

Tuner

Mi imamo nas izraz za to, to je ¨pozdravljati¨. Turcizmi su prihvatljivi samo kad NEMA dovoljno dobre alternative ili nema nikako izraza u nasem jeziku, npr. cekic. ka Nije u redu ni sto ¨selami¨ a kamoli sta drugo. Ja selamim a ti mozes i krmasati kako hoces. Neces mi ti drzati predavanje sta cu ja i kako.

e

kad nekim po nas nebitnim anonimusima daju medijski prostor

.

Lijepe riječi su ukras

Svekar

Postenija bi bila da je priznala da je bosnjacki narod upravo i njen svekar, izmedju ostalih, odveo u logore i smrt.

Klocu

Ja selamim a ti mozes i krmasati kako hoces. Neces mi ti drzati predavanje sta cu ja i kako. ka Tuner Znas li klocu pravo znacenje rijeci selam?

Sve kazniti

Ko god prica gluposti kazniti ga. Samo nesto niko nekritikuje izjave dodika,covica,forte,niksica,denisa. Otkud u njihovom rijecniku toliko zla

tonk19

Tako isto misli i Čović tj. HDZ, Dodik - SNSD ako nisi sa nama izdajnik si ispadnik, zlo. Tužno da tužnije ne može biti da si takvi još uvijek na vlasti i siju mržnju na svakom koraku i što je još tužnije postaju na toj mržnji. Zato nam je ovoliki odliv mladih, stručnih ljudi što to ove političare ne dotiče dok god ostaju njihovi glasači, uhl****. Probudi se narode više. Ostat ćemo željni djece, ostat ćemo sami, a ovi političari su sve bogatiji i nije ih briga za narod. Oni sami sebi dovoljni.

Ti mozes selamat kod kuce.

Ja selamim a ti mozes i krmasati kako hoces. Neces mi ti drzati predavanje sta cu ja i kako. ka Tuner .............Ali Sebija pretendira na poziciju u javnosti, ona ne moze. Tebi ne bih nikad ni rekao da ne selamas u tvojoj kuci, radi kako ti hoces. ALi ako meni nazoves selam, necu ti otpozdravit, jer znam da znas ispravno kazati.

No name no name

Ja nisam za SDA zbog njihovih kriminala ali to što izjavila Srbija je realnost i istina.Uvijek dušmani su činili genocide i sad bi mi svi koji osuđuju njem govor da osusimo i povjeruje mi nekom Moroni da neće da bude više a zlotvori samo iz prikrajka cice i čekaju trenutak .Iza tolikih genocida i svakodnevnog govora mržnje,prijetnji mi bi trebali mirno da spavamo Osuđuju svi njen govor koji je nažalost stvarno tako Mi sami pričamo i upozoravamo Bošnjake a pogani *****ci i *****e ćute i vrše na djelu .I dan danas kučka *****čka u tužilaštvu štiti zlotvore i oni su na slobodi.A što bi neko odgovarao što istinu kaže Spavajte sa jednim okom budnim .Srbija se sprema i ovi psi genocidni .Svaka *****čka kuća puna je oružja sakrivenih i njihove kuće sipa ne pretresa.Jer uvijek *****ci u tuzilastvu.nase BiH

/ Najnovije