Edhem Bičakčić: Imam 4 savjeta za Bakira Izetbegovića

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

robot

eeeeeee bas cetri! Hajd se potrudi pa nadji jos 2

robot

Obicni ste jad i ti i on! Da je bilo srece za bosnjake nebiste se vi ni bavili politikom!

On

E nek si mu reko baš,k.... ces vise napravit ijednu centralu.

P

Platforma za progres je sda projekat, pokazat ce se vremenom, sa njima je sda htjela uzeti glasove od ljevice, jer alkos Komsic vise nema kapaciteta, samo im je Dino pomrsio racune malo.

Sss

PODRZATI TREBA PRIJEDLOGE, A KOMENTATORI, PRETHODNI, SU MRZITELJI BIH. BAGRA.

nasvasta

Jebalo je njih masovni nepotizam uhljebljavanje kupovni diploma

@@!!

Samo da ispuni prvu stavku riješili bi 99% problema. Ona im je stranku poljuljala! Ali neka je tamo...neka i dalje ljulja..:))))

Ako

Ako Hadžikadić prihvati tu saradnju - nema više ni njegove strankeni njega. Kao što odlično znamo dosad, svaka stranka koja je koalirala sa SDA je propala u zemlju na sljedećim izborima ili se čak potpuno ugasila. Tako da se nadam da su to sad svi zapamtili.

Cetiri prijedloga

1. Hitno prodati BH Telecom 2. Privatizovati Elektroprivredu 3. Raseliti ovo nas Bosnjaka sto je ostalo 4. Nemam ideju za cetvrti, dosta su i ova tri. :)

Soko

Ja

Zeko

Ja, i?

JA1

Hadzikadunic je obicni prevarant, nikad nikoga iz njegove stranke nisam vidio. Takvih primjera smo vec imali, ne treba nam vise. A ovaj sto prica o SDA je trebao daaaavno u zatvoru biti. Sta je sve pokrao to je za price.

...

Nije tačno da nisu ostvarili uspjeh unutar SDA pa postali disidenti. Konakovic je bio premijer Kantona i vrlo opusteno je mogao da zivi do kraja unutar SDA i da postane nesto vise ali je izasao, zasto je izasao dobro znate ali necete da priznate i to ce vas unistit do kraja...

/ Najnovije