Džindić poručio Vladi KS: Snabdijevanje gasom se ne rješava pres-konferencijom

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

071

Ovi razni uhljebi se ne znaju ni obrijati, ni pristojno obući. Odite za te pare koje nezasluženo od nas uzimate makar kod frizera. Čak i u cipelama od 2000 KM izgledate kao da točite pivo u kafani "Idu dani...". Ljudske blamaže. A o cijeni gasa bolje ti je da šutiš, Džidiću. Vozač u Sarajevogasu ima platu 2000 KM, a o lopovlucima, mešetarima (pola njih iz Srbije), o tome kako SDA isisava već godinama ogroman novac iz javnih poduzeća, bolje je ni ne počinjati. Nismo baš svi sisali vesla.

Jole

Ovi razni uhljebi se ne znaju ni obrijati, ni pristojno obući. Odite za te pare koje nezasluženo od nas uzimate makar kod frizera. Čak i u cipelama od 2000 KM izgledate kao da točite pivo u kafani "Idu dani...". Ljudske blamaže. A o cijeni gasa bolje ti je da šutiš, Džidiću. Vozač u Sarajevogasu ima platu 2000 KM, a o lopovlucima, mešetarima (pola njih iz Srbije), o tome kako SDA isisava već godinama ogroman novac iz javnih poduzeća, bolje je ni ne počinjati. Nismo baš svi sisali vesla. ka 071 koji to boga ti vozac ima platu ili imao ve 2000 km???ne lupetaj boga ti gluposti

NN

Ovi razni uhljebi se ne znaju ni obrijati, ni pristojno obući. Odite za te pare koje nezasluženo od nas uzimate makar kod frizera. Čak i u cipelama od 2000 KM izgledate kao da točite pivo u kafani "Idu dani...". Ljudske blamaže. A o cijeni gasa bolje ti je da šutiš, Džidiću. Vozač u Sarajevogasu ima platu 2000 KM, a o lopovlucima, mešetarima (pola njih iz Srbije), o tome kako SDA isisava već godinama ogroman novac iz javnih poduzeća, bolje je ni ne počinjati. Nismo baš svi sisali vesla. ka 071 koji to boga ti vozac ima platu ili imao ve 2000 km???ne lupetaj boga ti gluposti ka Jole<<Pa ti jer si se očito osjetio prozvanim.

071

@Jole Neupućeni, vozač u Sarajevogasu je još prije 15 godina imao platu 2000 KM.

/ Najnovije