Dženad Džino iz Jablanice: Otvorilo se nebo nad našom ljepoticom Čvrsnicom!

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Potezi koje treba hitno obaviti

Jedan od vrlo bitnih direktnih (strategijskih) zajednichkih obrambenih interesa Slovenije, BiH, Hrvatske, CrnoGore, Kosova, Albanije, Makedonije, Bugarske, Rumunije i Mađarske je slijedechi: U ciljevima samo-održivog povratka izbjeglica i raseljenih lica u istočnu Bosnu, kao i stavljanja pod nadzor nekoliko velikih hidrocentrala na Drini, da se obavi uknjizba perspektivne vojne imovine na OS BiH (oruzane snage BiH) u blizini pomenute rijeke gdje je ponajvishe bitna lokacija Han-Pijesak.

VMA

Duduk je sinoć umro na vma.

moke

Narod koji je pravio motore aviona, prve apple kompjutere itd. ,sad ceka kisu da ugasi pozar. Ja bi svjetlost zvao mrakom da te nije Alijaaa.

Guest

Hvala bogu dragom na toj kisi. Bas mi je drago. Neovisno ko gdje zivi. Samo neka vise nema stete. Ali kud cemo vecu stetu od naseg drzavnog cetnika i negatora Dodika.

JSFR

Narod koji je pravio motore aviona, prve apple kompjutere itd. ,sad ceka kisu da ugasi pozar. Ja bi svjetlost zvao mrakom da te nije Alijaaa. ka moke Nema Alija sa tim ništa. Što se nisi bunio osamdesetih kad je Milošević počeo tjerati sve iz SFRJ. Tebi se sviđala priča o svi Srbi u jednoj državi . Jugoslavija više ne postoji i nije ni ona bila bajna. Za neke jeste. Nadam se da od te tvoje nostalgičarske priče više neće nikad biti ništa. A i kako bi poslije toliko krvi.

/ Najnovije