Džaferović: Ja sam povukao tačku, Dodik je tražio da bude

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Karrabaja

Ako povučeš tačku,to je onda crta

Komsic

Bravo Precjednice iz reda bosanskih katolika. Uvijek glasujmo za Komšića.

Profa

Komsic - dobro ti je ovo bosanski katolici. Otidji ako smijes u Medjugorje i pitaj lokalno stanovnistvo da li su Hrvati ili Bakirovi bosanski katolici. koja luzerska politika Bakira i SDA...

Mikica

Bosnje, edukujte se malo: http://fakti.org/sta-to-pisu/kecmanovic-komisic-je-regionalni-remetilac-koji-predstavlja-samo-sebe

Aha

Nema povlačenja tačke! Ko ga je vukao za jezik, da traži izjašnjavanje.Baš ga je Dodik izlevatio. Moj Komšiću, nisi ti dorastao velikim igračima! Okani se ti nadmudrivanja sa Dodikom! Ne prolaziš dobro, kao što i sam vidiš! Džaba se sad vadiš! Svi smo svjedoci tvoje sramote!

dP

Ono kad imaš dvojicu nedoraslih, da ne kažem glupih, lako ih je vozati kao malu djecu. Čestitke "patriJotima" na ovom gafu prema Kosovu.

abc

Bravo Radoncicu za ovaj tekst! https://avaz.ba/vijesti/bih/602326/kako-je-dodik-opet-nadigrao-komsica-i-dzaferovica Treba narodu otvoriti oci gdje vodi Bakirova politika. U zadnjih par godina sve promasaj do promasaja u kadrovskoj politci SDA bilo u stranci, bilo u FBiH ili BiH institucijama (seksi Selmo, Turkoviceva...). Lopovlucima i aferama SDA kadrova nigdje kraja. Totalna fula oko pokretanja revizije protiv Srbije za genocid. 18 mjeseci cekanja za novo Vijece ministara. Blokada politickog zivota u Mostaru 10 godina. Itd itd. Sta jos treba da se desi da Bosnjaci shvate kuda ih vode Izetbegovici?

/ Najnovije