Džaferović uputio telegram Erdoganu: Mi smo uz bratski turski narod

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

fudooki i lopovbranković

kad im dvije nesreće dođu u goste

345

De još malo mu se uvuci, lopove i ratni zločinče!!!!

071

Još kada bi vaša stranka, nedajbože, bila uz naš narod, gdje bi nam kraj bio....

Sale

Pa svakako če te biježati,i ti,i Izetbegovići tamo vašoj brači.

Kviz

Pitanje - jel' ovo sto je Sefko poslao jaranu u Tursku i Dodik aminovao ili je to Sefko opet nesta na svoju ruku uradio? Komisc je nevazan u ovakvim situacijama, jer on i onako predstavlja smaog sebe u Predsjednistvu.

Martić

U svoje ime i u ime Bošnjaka ili u ime BiH?

MDMXXX

De još malo mu se uvuci, lopove i ratni zločinče!!!! ka 345 Ja stalno citam da je ovaj lutak na kanafi, ratni zlocinac. Ako je tako sto ga niko ne hapsi? Pa jos Predsjednik Drzave, tugo moja. Dohakase Idi Aminu i inim, a on predstavlja drzavu. Boze sacuvaj. Ovo Sarajevo kao Bolnica u Letu iznad kukavicijeg gnijezda

dP

Jbga, opet me zbunjuje. Ovdje bratski Turski narod, a priča o autohtonosti Bošnjaka. Il si uz okupatore ili uz Bosnu, druge nema.

/ Najnovije