Džaferović: Svako ko ugrožava živote pacijenata mora biti odgovoran pred zakonom

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Koel

Svi brane cenogorsku kozu koja vodi klinicki u propast a pacijente u smrt svojom organizacijom postupcima nadam se da ce jwdnog dana zavrsiti u zatvoru i odgovarati za pomor i patnje ljudi na klinickom svakodnevno po 13-14 preminulih

Afera Stan ković

Eto čuli smo šta kaže Šefik a ništa nam ima pola dana niste napisali šta kaže Aca a šta misli Ana ?

crnogorski scenario nam spremaju

dakako-svako ko god je u ovoj krizi,prouzrocio bez doakza jos vecu krizu, strah u anrodu i slicno MORA ODGOVARATI!Ovo nece bitri Crna Gora-ONI IM AJUS AMO EJDNOG PETOKOLONASA ABAZOVICA A MI U BiH citavu stranku-NJIHOVU STRANKU!Pripazite Sarajlijice gluope da vam vasi"dobri podobni srbi " opet ne skoce na vrat.Ovaj put ce te se SAMI boriti!

Xxl

Vi sda teroristi nam ugrozavate zivote,genocid u srebrenici je mala maca,kakav vi teroristi na celu s causesku famelijom i lopovom novalicem pravite.cini mi se da vi necujete vapaj gladno,obespravljenog,pokradenog,ponizenog.zvijeri lopovske cut cete ubrzo koliko je gnjeva u narodu.dobit cete odgovor naroda.

Ibro Dirka

Privatna Novalićeva agencija Fena koju svi plaćamo i SDA-ovski portal Radio Sarajevo nastavljaju raditi na odbrani lika i nedjelja Sebije Mengele Izmetbegović

!!!@

Zavladala STRAHOVLADA! Po naslovu pomislih da stiti uboge pacijente na KC...kad ono..PRIJETNJA!

MrziteljPDA

Mirišu ova pisma na Radončića! Realno ako su istinita onda trebamo svi ići pred kliniku i protestvovati ali ako nisu onda nastavnik likovnog iz Gusinja treba na debelu robiju. U svakom slučaju treba osloboditi par ćelija

Job

Ovi koji nas nagone da se pelcujemo ugrozavaju nase zdravlje i zivote i rade u korist Farmakomafije

Sudija

da je srece ti bi i tvoj sef Zuti odavno robijali, da li sad zbog zlocina u ratu ili kriminala poslije rata nije toliko bitno.

Ma

Bogati, a kako vi ne odgovarate 25 godina nizasta

Da

Pa vi iz SDA, prvi treba da odgovarate! Prva Turkovićka koja je ignorisala onu prvu ponudu Ruskih vakcina, Bakir, ti, i sava ostala klika koja ide uz njih godinama i pljačka i uništava ovaj narod!

/ Najnovije