Džaferović se žali na Uredbe Vlade KS: Traži reakciju Ustavnog suda BiH

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Tuner

Kanton sarajevo odavno pokusava da izigrava drzavu kao i republika srpska. A nece moci

Jazavac na sudu

Nezalite se *** na diskriminaciju demobilisanih boraca u sb kantonu,na odnosu drugih kantona.sda ***

Pehlivan

Svim članovima kriminalne organizacije SDA, i dalje je najveća boljka, izgubljeni Kanton Sarajevo, bez obzira što im nije u nadležnosti da se time bave, pa tako i ovom čuvaru Bakirove stolice u predsjedništvu.

AsAsova

Evo bakirovog licemjera.. Nisi se NIKAD udostojio da osudis fadila izdajnika ? Ovo ti smeta al fadilu bi progledao kroz prste ? Imas li I malo stida nevidljivi covjece, slucajni predsjednice ?

***

***

/ Najnovije