Džaferović: Do Sudnjeg dana sjećat ćemo se i odavati poštovanje žrtvama genocida

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

zrtvini

Što niste Srebrenčanima nabavili vakcine? Nemaju živi ništa od toga što se vi sjećate njihovih mrtvih članova porodice. Samo da se vi promovirate, ništa drugo.

....istina,,,,,

Gori je 10 puta genocid koji sda teroristi prave nad narofom,sistemom i drzavom.dem borci i danas dan bez primanja i obijaju kontejnere.placa dadaka,penzija dno dna,omladina sva pobjeze iz drzave,radnici isto tako. Socijalni sistem ne postoji,pravni postoji samo za sirotinju itd.sfa teroristi prihvatite istinu da ste naj veci genocidasi.

Guest

bakiriv ćaća prodo srebrenicu,a ovaj ispod podrumas fol zali FUJ.al kad govno umre,niposto mu na dzenazi halaliti i organizovat turisticke ture da mu se idu popisat na mezar

Muhamed

Da se ne lazemo, Bosnjak sam ali nema nista od tog sudnjeg dana i sjecanja. Novim generacijama ce to blijediti i otici u zaborav, jer doktrina Bosnjanina tako nalaze. To vise postaje simbolika sjecanja 2-3 dana oko 11. Jula i onda se zaboravi i potiskuje ostatak godine osim kad treba skupiti politicke poene. Novorodjene generacije kada budu dosle u tvoje godine, nazalost sjecace se i postovati Srebrenicu istom energijom kao sto ti postujes zrtve iz 2.Svj rata, i ustaske odmazde u Sarajevu. Eno ti Vraca za primjer. Odi gore i citaj sta se desilo, sve ti pise. Zrtva je zrtva i ne gleda joj se kojem vremenskom periodu pripada. Kako si ti njih iz 2.Svj rata zaboravio, zaboravice i neki novi Dzaferbeg ove iz Srebrenice, jer nemamo kulture njegovanja historijskog nasljedja.

Tilto

Kakvi munafici, fol zale za zrtvama a zive ljude danas satiru na razno razne nacine, korupcija, bezakonje itd....

Vrace

Da se ne lazemo, Bosnjak sam ali nema nista od tog sudnjeg dana i sjecanja. Novim generacijama ce to blijediti i otici u zaborav, jer doktrina Bosnjanina tako nalaze. To vise postaje simbolika sjecanja 2-3 dana oko 11. Jula i onda se zaboravi i potiskuje ostatak godine osim kad treba skupiti politicke poene. Novorodjene generacije kada budu dosle u tvoje godine, nazalost sjecace se i postovati Srebrenicu istom energijom kao sto ti postujes zrtve iz 2.Svj rata, i ustaske odmazde u Sarajevu. Eno ti Vraca za primjer. Odi gore i citaj sta se desilo, sve ti pise. Zrtva je zrtva i ne gleda joj se kojem vremenskom periodu pripada. Kako si ti njih iz 2.Svj rata zaboravio, zaboravice i neki novi Dzaferbeg ove iz Srebrenice, jer nemamo kulture njegovanja historijskog nasljedja. ka Muhamed Mani šuplje priće ,,Muhamede'' pravoslavne vjere. Znači danas ubiješ čovjeka i nađeš opravdanje da je neko prije 120 godina isto to učinio ?? Spominješ Vrace na kojima su i počeli zločini 92-ge u Sarajevu nad nesrpskim stanovništvom. Seljaci se uhvatili pušaka.Ma odjebi bre.

Hamo

Da se ne lazemo, Bosnjak sam ali nema nista od tog sudnjeg dana i sjecanja. Novim generacijama ce to blijediti i otici u zaborav, jer doktrina Bosnjanina tako nalaze. To vise postaje simbolika sjecanja 2-3 dana oko 11. Jula i onda se zaboravi i potiskuje ostatak godine osim kad treba skupiti politicke poene. Novorodjene generacije kada budu dosle u tvoje godine, nazalost sjecace se i postovati Srebrenicu istom energijom kao sto ti postujes zrtve iz 2.Svj rata, i ustaske odmazde u Sarajevu. Eno ti Vraca za primjer. Odi gore i citaj sta se desilo, sve ti pise. Zrtva je zrtva i ne gleda joj se kojem vremenskom periodu pripada. Kako si ti njih iz 2.Svj rata zaboravio, zaboravice i neki novi Dzaferbeg ove iz Srebrenice, jer nemamo kulture njegovanja historijskog nasljedja. ka Muhamed Mani šuplje priće ,,Muhamede'' pravoslavne vjere. Znači danas ubiješ čovjeka i nađeš opravdanje da je neko prije 120 godina isto to učinio ?? Spominješ Vrace na kojima su i počeli zločini 92-ge u Sarajevu nad nesrpskim stanovništvom. Seljaci se uhvatili pušaka.Ma odjebi bre. ka Vrace<< Nisi ti lave skontao šta je Muhamed htio reći. Malo si fulio sport.

Dudek Krivousti Njofra

Ako je u stvaranju titoslavije 1941 do 46 ...pobijeno 10% BOSNJAKA, ostalih Srba i Hrvata ispod tog procenta...uz dužno poštovanje prema jevrejima njih su SRBI.. nedić i hrvati pavelić istrijebili iz prostora otomanskog ...islamskog....postavlja se pitanje srpskog hrvatskog i BOSNJACKOG FASIZMA i antifašizma...postavlja se i pitanje Genocida nad Bošnjacima u Ratu 1941 1945

Dudek Krivousti Njofra

Veliko evropsko ime ŽAK ŠIRAK PREDSJEDNIK FRANCUSKE sredinom avgusta 1995 reče SRBI SU NAROD BEZ REDA ZAKONA I VJERE što će reći NAROD svetosavskih paganskih Isilovaca terorista idiota i UBICA opasan po okolinu i remetilacki faktor Evrope, za završni genocid nad Bosnom GENOCID U SREBRENICI potrebno je angažovati najmanje 35 hiljada Srba

/ Najnovije