Džaferović odgovorio Orbanu: Stavljate entitet u ravan države, dok Dodik podržava komadanje Ukrajine

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Da

Nakotilo se k'o fol drzavnika/predsjednika , a sve baraba do barabe , kriminalci , zlocinci bez morala ,fuj. hrvatska , rs , srbija , madjarska , poljska , rusija, ni veliko slovo ne zasluzuju .

Ne mozes ti Orbanu cipela glancat...

Ti haj u tvoj dzehemat.

Sve fuj crkotina BiH i federacija narocito.

>>Nakotilo se k&amp;#039;o fol drzavnika/predsjednika , a sve baraba do barabe , kriminalci , zlocinci bez morala ,fuj. hrvatska , rs , srbija , madjarska , poljska , rusija, ni veliko slovo ne zasluzuju . ka Da<<

Miki

A ti podrzavas komadanje srbije dajuci podrsku komsicu kada je otisao u pristinu. Pokrij se usima sa takvom licemjernom politikom idi cuvaj ovce bices medju svojima. Jesu li te dobro dresirali da ucis tekstove iz prve? Mases li repićem dodjiii mmmc fiju fiju.

Miki

Cuk cuk ffff ha haa dobar dobar evo ti jos malo teksta uci i bices nagradjen. Zamahnu repićem i posluša.

NATO agresor

Kao Srbin priznajem da je bio genocid u Srebrenici. Napravio ga je Alija kad je zrtvovao par hiljada muslimana na Klintonov mig da bi za uzvrat dobio bombardovanje Srba od NATO-a. Znaci - bio je genocid i ne znam zasto stalno povlacite to pitanje?!

Viktor

Republika SRPSKA sve ba li je ce da SMRSKA-

Taj ¨bosanskohercegovački entitet¨ ce ubrzo bit

samostalna drzava, pa ti placi Dzoofere koliko god hoces sa tvojim gazdom Bookirom i zenom mu Sveubijom.

Cccc

A ti podrzavas komadanje srbije dajuci podrsku komsicu kada je otisao u pristinu. Pokrij se usima sa takvom licemjernom politikom idi cuvaj ovce bices medju svojima. Jesu li te dobro dresirali da ucis tekstove iz prve? Mases li repićem dodjiii mmmc fiju fiju. ka Miki Zaštitiće 3u1 bog svoj narod odabrani, kao onda od nato raketla.

?

Kao Srbin priznajem da je bio genocid u Srebrenici. Napravio ga je Alija kad je zrtvovao par hiljada muslimana na Klintonov mig da bi za uzvrat dobio bombardovanje Srba od NATO-a. Znaci - bio je genocid i ne znam zasto stalno povlacite to pitanje?! ka NATO agresor Čanak jesi li to ti?

Smrd ti bog iz usta. Opet si srko jevrejski les?

>>>>Nakotilo se k&amp;amp;#039;o fol drzavnika/predsjednika , a sve baraba do barabe , kriminalci , zlocinci bez morala ,fuj. hrvatska , rs , srbija , madjarska , poljska , rusija, ni veliko slovo ne zasluzuju . ka Da<< ka Sve fuj crkotina BiH i federacija narocito.<<

Hehehe

Republika SRPSKA sve ba li je ce da SMRSKA- ka Viktor Ruski *****ci i serbaljski heroji kad se kolju civili. Na frontu pamagaaaj!

Doobro su oni izgleda pomagali...

Ruski *****ci i serbaljski heroji kad se kolju civili. Na frontu pamagaaaj! ka Hehehe ............... Jerbo oni pola beejhaa odnesose sa sobom, pa TI POMAGAJ koliko god hoces...

m

Srpska moze biti samo pokrajina Srbije

Panzer

I VI GAZITE PRAVA JEDNOG CIJELOG NARODA HRVATA

N

Kukaj ti samo, kukaj. Dok se drugi spremaju. Mazlume

/ Najnovije