Džaferović o Schmidtovoj odluci: "Dodik i dodici mogu da govore šta god hoće"

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Koke

E moj Dzaferovicu! Samo ti umanjuj znacaj onoga sto Dodik govori. Sve vise podsjećaš na onog totmaka kojeg toliko obožavaš, i njegove izjave kojoj je uvijek pribjegavao kada nije znao sta da radi: "Mirno spavajte, rata neće biti!" I ode 100 000 glava! Umjesto da osnivaš 10 000 novih "lovačkih udruženja", podijeliš im oružje, osnuješ privatne agencije za medjunarodnu zaštitu tipa "Black water" ili "Wagner" i tako teškim protuoklopnim oružjem naoružaš Bošnjake jer im je totmak razoružao armiju, ti palamudiš o Dodiku i tome kako će njega neko zaustaviti?! Ko? Sunce *** nesposobno!

Guest

Ne može da priča što hoće jer je to što on priča kažnjivo zakonom

Oborili su djikana! Moze samo lajat!

.

@Koke

Hajde ba Koke ne bulazni! Zar mislis da nista ne radimo na odbrani?! Samo nema vise price!!

Ma

Pa da, nas pola misli suprotno i zelimo zajednicku drzavu i braga nas sta misle ostali narodi. E imaces drzavu tako al juce.

Bosanac

Laje dodo njegova *** gorica suti al zato laje *** sonjica

ZASTO NATO NEPOMOGNE PALESTINU I PRAVEDNI BIDEN

ZATO STO SU NAPADACI ISTI KAO UKRAJINCI

ZASTO NATO NEPOMOGNE PALESTINU I PRAVEDNI BIDEN

ZATO STO SU NAPADACI ISTI KAO UKRAJINCI

ZASTO NATO NEPOMOGNE PALESTINU I PRAVEDNI BIDEN

ZATO STO SU NAPADACI ISTI KAO UKRAJINCI

ZASTO NATO NEPOMOGNE PALESTINU I PRAVEDNI BIDEN

ZATO STO SU NAPADACI ISTI KAO UKRAJINCI

N

Džaferbeže pričaš o državnoj imovini koju hoćete oduzeti od onih koji su tu prija vas vijekovima , koriste se tuđim simbolima kojima želite dokaz nešto što nikada nije bilo vaše , uzeli ste pojam Bošnjak za koji niste ni znali jer nikada to niste bili, to ste uradili zbog toga da bi svijetu zakazali oči njima ste uspjeli ali nama kršćanima nikada nećete moći ovo je naša zemlja vijekovima bila i ostati će, jer vi nemate pravo sami na tu zemlju , sada pokušavate utrpati naciju kao Bosanac Nele proći , mi znamo veoma dobro i ko smo i šta smo ,

/ Najnovije