Džaferović o presudi Mujanoviću: Srbija pokazuje kontinuitet svojih namjera prema BiH

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Hehe

Mudžahedinska hostesa brani i podržava presuđene ratne zločince. Ima li OHR srama? Retoričko pitanje

DE BA

Poklopi se po usima i suti. Ovisimo o psenici iz Srbije, a dzepovi puni oraha. Bolje ti je da odes u penziju i povedi Genjca, Balordu, Sarovica i ostale Metuzaleme.

Grbavica

NATO musliman bi da je pravde odavno bio iza resetaka nakon zlocina na Vozuci. Alija je izazvao krvavi vjersko-gradjansk rat u BiH, a Bakir ce je sahraniti.

Ko je vidio ici

Ne zivim u BiH,ali da mi netko ponudi bilo koji iznos da odem u Srbiju odnasno da samo predjem njihovu granicu odbio bih,pa da su u pitanju i milijarde dolara.Dakle,koji vam je vrag da prelazite granicu i idete u srbiju,samo slucajno se od tamo mozete vratit,a 99.9 % ce vas ubiti,uhapsiti,osuditi,a ako ste sretni ond ce vas samo prebiti ali da zauvijek ostanete invalid.

Bosanac

NATO musliman bi da je pravde odavno bio iza resetaka nakon zlocina na Vozuci. Alija je izazvao krvavi vjersko-gradjansk rat u BiH, a Bakir ce je sahraniti. ka Grbavica jebo ti alija mrtvi sve mrtvo smrdo mrs u Smrdiju smrdite

Bg

Zločinci više nigde neće imati mira...lovićemo vas teroristi dok ste živi!!! Smrt ARBiH!

Panzer

Ovaj mundžos nikako da svati da su i oni pravili zločine

mile

još sad samo kad i Hrvatska pođe suditi pripadnicima tzv.Armije BiH, neće mundžosi moći izaći iz države.

mile

još sad samo kad i Hrvatska pođe suditi pripadnicima tzv.Armije BiH, neće mundžosi moći izaći iz države.

mile

još sad samo kad i Hrvatska pođe suditi pripadnicima tzv.Armije BiH, neće mundžosi moći izaći iz države.

/ Najnovije