Džaferović: Non-paper je očigledan pokušaj destabilizacije države

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Robot

Ono sto u velikoj mjeri, pored svega ostslog, destabilizira drzavu je nesposobnost, korumpiranost, neznanje i nerad tzv. Bosnjackog vodstva. To je ono od cega mi moramo krenuti ka stabilizaciij drzave

nasvasta

Destabilizaciju ćine SDA ASDA SBB svojom korumpirano nepotistićkom politikom uhljebljavanje govana sa diplomama iz štamparija koje su osmišljene da unište BiH otjerali ste najhumaniji proizvod mlade školovane ljude dozovite se na rubu smo provalije zbog te politike.

Kartograf iz Dejtona

Davno podijeljeno. Federaciji 51%, Republici Srpskoj 49%, muslimanima 4 kantona. Tako je Alija potpisao u Dejtonu.

Katy

Stalno traze neke drame da skrenu paznju sa pravih problema. Kad se ovo stisa odmah ce naci nesto drugo. Zivi bili pa vidjeli.

ja

evo vam pravi odgovor od 1:25:00 min. https://youtu.be/zevGTy-m5EY

ja

evo vam pravi odgovor od 1:25:00 min. https://youtu.be/zevGTy-m5EY

/ Najnovije