Džaferović: Njihove prijetnje o raspadu podsjećaju na poruke zločinca Karadžića

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Rasko

Iz postenja prema srpskom narod koji nije glasao na referendumu 90 tih,treba isti ponoviti.mislim da bi referendurm rijesio usput i hrvatsko pitanje.a i bosnjaci bi znali sta zele.ponoviti referendum.

Rer

HITNO PBAVIJESTITI I NATO, SAD, EU. DOSTA NAM JE STRAHA.

Nisam@Robot

De ba Niste se Valjda stvarno Prepali...pa ja se sjecam kad se nismo bojali: Tenkova, Haubica, Aviona. A dase sada plasimo jednog Ratnog profitera s Mikrofonom. Ja ga se vala ne plasim ni njega niti njegovih Pretnji.!! Spavaj narode Bosanski mirno.!! Suplja je to prica i nista drugo.!!

@Rasko

Prvo da vidimo ovo oko genocida i ostalih teških zločina. Čudna ti je ta logika pajdo. Nisu glasali ali jesu skupili da siluju i ubijaju.

Mostar

Dzaferovic se javlja, a bio skrbnik svim teroristima koji su dosli u BiH

vb

Dzaferovic se javlja, a bio skrbnik svim teroristima koji su dosli u BiH ka Mostar E čuj? Jesi ti bio tu kad je to bilo?

Bfff

Dzaferovic se javlja, a bio skrbnik svim teroristima koji su dosli u BiH ka Mostar Fuj LAZOVE.

David Dragičević

Laktaški genocidlija je samo novija verzija antisemitskog ekstremiste poput beogradskih svetosavskih kadrova koji su istrijebili vojvođanske jevreje nekoliko dana prije dolaska wermachta 1941-e u Vojvodinu.

/ Najnovije