Džaferović nakon sastanka sa Sanchezom: Španija snažno podržava kandidatski status BiH u EU

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Zaboravio si Dzaferbeze da....

... za ulazak u EU morate prvo prestati ugnjetavat Hrvate. Bez toga necete nikad uci.... Nas je Zlovenija hebavala godinama u zdrav mozak za 2 dunuma na Sv. Geri, 3 i po kila nuklearnog otpada iz Krskog, te 5 m² mora.... Sta mislis kako cete vi proc za diskriminaciju Hrvata u BiH nametanjem predstavnika u Predsjednistvu? A, Dzaferbeze? Ili ces sada ¨¨dzokera¨¨ dok upitas tatu Baketa?

BITNO JE

da su granice BIH jasno DEFINISANE i mi cemo ih BRANITI.To je nase pravo i OBAVEZA!

PRAVNIK

... za ulazak u EU morate prvo prestati ugnjetavat Hrvate. Bez toga necete nikad uci.... Nas je Zlovenija hebavala godinama u zdrav mozak za 2 dunuma na Sv. Geri, 3 i po kila nuklearnog otpada iz Krskog, te 5 m² mora.... Sta mislis kako cete vi proc za diskriminaciju Hrvata u BiH nametanjem predstavnika u Predsjednistvu? A, Dzaferbeze? Ili ces sada ¨¨dzokera¨¨ dok upitas tatu Baketa? ka Zaboravio si Dzaferbeze da.... HRVATI SU NACIONALNA MANJINA U BIH JER IH IMA CCA 4% I IMAT CE SVA PRAVA ZAGARANTOVANA EVROPSKOM KONVENCIJOM O ZASTITI LJUDSKI PRAVA NACIONALNIH MANJINA!

HRVAT U BIH

HRVATI SU NACIONALNA MANJINA U BIH JER IH IMA CCA 4% I IMAT CE SVA PRAVA ZAGARANTOVANA EVROPSKOM KONVENCIJOM O ZASTITI LJUDSKI PRAVA NACIONALNIH MANJINA! ka PRAVNIK Tako je!

Duško Dugouško

Treba razgovarati s onima koji ne podržavaju kandidatski status BiH, a njih nije mali broj. Zato, na posao!

Duško Dugouško

@, PRAVNIK, bezobrazluk vas neće dovesti nikud. Što ste bezobrazniji dalje ste od EU, zajednice suverenih i civiliziranih naroda. Imate samo dva izbora: biti unutra ili vani, dok se ne dozovete pameti.

Duško Dugouško

... za ulazak u EU morate prvo prestati ugnjetavat Hrvate. Bez toga necete nikad uci.... Nas je Zlovenija hebavala godinama u zdrav mozak za 2 dunuma na Sv. Geri, 3 i po kila nuklearnog otpada iz Krskog, te 5 m² mora.... Sta mislis kako cete vi proc za diskriminaciju Hrvata u BiH nametanjem predstavnika u Predsjednistvu? A, Dzaferbeze? Ili ces sada ¨¨dzokera¨¨ dok upitas tatu Baketa? ka Zaboravio si Dzaferbeze da.... ...Nekima stvari teško ulaze u glavu čak i sa hidraulikom, a to je druga tema.

TI SI PRAVNIK NA DEPONIJI SMECA MOZDA.

HRVATI SU NACIONALNA MANJINA U BIH JER IH IMA CCA 4% I IMAT CE SVA PRAVA ZAGARANTOVANA EVROPSKOM KONVENCIJOM O ZASTITI LJUDSKI PRAVA NACIONALNIH MANJINA! ka PRAVNIK ............................................Da ja tebe nesto naucim. Hrvati su dosli TU oko 6. vijeka i NAPRAVILI Bosnu. Nesto prije nego sto se Islam rodio, a puno prije nego sto se najvece zlo u povijesti Balkana, otomansko carstvo pojavilo na ovim podrucjima i donijelo tu...religiju. Dakle ta ¨¨manjina¨¨ ti je NAPRAVILA Bosnu. Nuff said.

Duško Dugouško

Tako je! ka HRVAT U BIH ...Hrvati su već državljani EU. Doduše i dobar dio Bošnjaka i Srba koji imaju hrvatsku putovnicu. To je jednostavno tako. Sve ostalo spada pod balkanske bajke, da ne kažem basne.

/ Najnovije